Inter počeo pregovore sa SMS-ovim menadžerom

Konkurencija će biti žestoka

Inter počeo pregovore sa SMS-ovim menadžerom

Inter je navodno uspostavio kontakt sa menadžerom zvijezde Lazija, Sergeja Miliniković-Savića.

Nerazzurri će izgleda pokušati realizovati transfer srbijanskog veznjaka narednog ljeta, ali će sigurno imati žestoku konkurenciju s obzirom da se popularni SMS vratio u pravu formu.

Navodno je pregovore sa predstanivicma veznjaka Lazija započeo generalni menadžer Intera Beppe Marotta koji će pokušati uvjeriti reprezentativca Srbije da na ljeto potpiše za Nerazzurre.

Marotta navodno već odavno izuzetno cijeni kvalitete 24-godišnjeg veznjaka, te ga je svojevremeno, dok je bio u tom klubu, pokušao dovesti i u Juventus.

Inter će sigurno imati izuzetno snažnu konkurenciju u utrci za SMS-ov potpis jer se sa sjajnim veznjakom u posljednje vrijeme povezuju i PSG i Chelsea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je PSG prošle godine i uputio jednu zvaničnu ponudu za Milinković-Savića, ali je predsjednik Lazija Claudio Lotito odbio 60 miliona eura.

Trenutno se vjeruje da bi Lazio pustio svoju zvijezdu za naknadu od 80-ak miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi