Juventus se uključio u borbu za Danija Alvesa

Sada su tri kluba zainteresovana

Juventus se uključio u borbu za Danija Alvesa

Brazilski defanzivac Dani Alves ima sve više ponuda za nastavak karijere. 

Nakon dvogodišnje saradnje sa PSG-om, 36-godišnji Alves je spreman za nove izazove, a čini se da će to biti ili na Otoku ili u Italiji.

Već ranije su britanski mediji prenosili kako je za njegove usluge zainteresovan Manchester City, a sada se navodno pojavio i italijanski Juventus koji ga ponovo želi vidjeti u svojim redovima.

Podsjetimo, Alves je već nastupao u redovima Stare dame i to u sezoni 2016/17 kada je došao do finala Lige šampiona, ali na kraju sezone je odlčučio da ode u Pariz.

Iako ima već 36 godina, Alves je na nedavno završenoj Copa Americi pokazao da još uvijek itekako ima šta da pokaže, tako da sigurno neće biti iznenađenje ukoliko potpiše za jedan od ova dva kluba.

Osim Juventusa i Manchester Cityja za njegove usluge interesuje se i novi trener Intera Antonio Conte. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Alves je prije PSG-a i Juventusa dugo godina uspješno nastupao za Barcelonu, a ranije je igrao i za Sevillu. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi