Inter poslao ponudu za Keitu

Žele fudbalera Lazija

Inter poslao ponudu za Keitu

Endin Čaušević

Čelnici Intera se nadaju da će ovaj klub naredne sezone napokon izboriti plasman u Ligu prvaka.

Italijanski klub već nekoliko sezona nalazi se u krizi, a navijači traže od čelnika kluba da naprave konkretne poteze kako bi ponovo Inter vratili u sami vrh italijanskog fudbala. Čelnici kluba su odgovorili ponudom za fudbalera Lazija Keitu Baldea.

Prema pisanju italijanskih medija Inter je danas poslao zvaničnu ponudu za ovog fudbalera. Inter je spreman Laziju platiti 20 miliona eura za ovog igrača, dok rimska ekipa želi 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, ukoliko se klubovi uspiju dogovoriti oko obeštećenja Keita će potpisati ugovor na pet sezona prema kojem će godišnje zarađivati oko 1,6 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi