Inter prihvatio ponudu za Icardija, ali tek sada slijedi težak posao

Napoli u pregovorima s Argentincem

Inter prihvatio ponudu za Icardija, ali tek sada slijedi težak posao

E. Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi još uvijek odbija napustiti Inter.

Antonio Conte je poručio Icardiju da ne računa na njega u novoj sezoni i da je najbolje da potraži novi klub. Međutim, Argentinac odbija napustiti Inter iako već mjesec dana uopšte ne trenira s ekipom.

Navodno, Icardi je htio da pređe samo u Juventus što su čelnici Intera odbili jer nisu željeli da ga prodaju direktnom rivalu. Najveći interes i čini se jedini pokazao je Napoli, ali Icardi očito baš i nije zainteresovan da ide u klub iz Napulja.

Napoli je prije nekoliko dana poslao ponudu vrijednu 65 miliona eura za Icardija koju je Inter prihvatio. Međutim, transfer se ne može ostvariti dok igrač ne dogovori uslove ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, u Napoliju vjeruju da će ovaj put Icardi pristati na njihovu ponudu, a već sutra bi trebali početi pregovore oko ugovora argentinskog napadača i nadaju se da će do kraja sedmice Icardi biti predstavljen u Napulju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi