Inter pristao, potpis u utorak: Nainggolan odabrao narednu destinaciju

Iskusni veznjak višak među Nerazzurrima

Inter pristao, potpis u utorak: Nainggolan odabrao narednu destinaciju

A. Čaušević

Radja Nainggolan je odabrao narednu destinaciju, ako je slutiti prema izvještajima sa Apenina.

U trenutku kada je Antonio Conte zvanično imenovan trenerom Intera belgijski fudbaler je prekrižen zajedno sa Maurom Icardijem.

Iz toga razloga niz klubova kako iz Italije tako i inostranstva su poslali ponude odličnom veznjaku, a čini se da je utrka pripala Fiorentini.

Nerazzurri su pristali posuditi veznjaka Violama, a Tuttomercato navodi kako je potpis ugovora planiran za utorak, 6. august.

Nainggolan je u Inter stigao prošlog ljeta za 38 miliona eura, ali njegova avantura u Milanu nije dugo trajala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije toga na Čizmi je nastupao Piacenzu i Romu te Cagliari koji bi u posljednji čas mogao pokvariti posao Fiorentini.

Cagliari je Nainggolanu ostavio otvorena vrata te se nada kako bi bivšeg reprezentativca Belgije nostalgija vratiti na Sardiniju gdje je igrao od 2010. do 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije