Inter produžio ugovore Icardiju, Perišiću i Joao Mariju iako su oni na posudbama

Jasno je zašto su to uradili

Inter produžio ugovore Icardiju, Perišiću i Joao Mariju iako su oni na posudbama

E. Čaušević

Antonio Conte je ovog ljeta u Interu otpisao nekoliko fudbalera koje je klub poslao na posudbu.

Sigurno da je najveća zvijezda argentinski napadač Mauro Icardi koji je otišao u PSG na posudbu do kraja sezone, a isto je uradio i Ivan Perišić koji je trenutno član Bayerna. Na posudbu je i Joao Mario koji je sreću pronašao u Lokomotivi iz Moskve.

Tuttosport je objavio danas nevjerovatnu stvar da je Inter ovim igračima produžio ugovore na još godinu dana iako oni igraju na posudbama. Klub je iskoristio klauzule na koje je imao pravo, a jasno je zbog čega su to uradili.

U Interu su svjesni da se Icardi, Perišić i Mario neće vraćati u klub je na njih više ne računa Conte i produžili su im ugovore kako bi na ljeto zaradili što više novca od njihovih prodaja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Od ovih igrača Inter bi trebao zaraditi na ljeto oko 110 miliona eura, te su spriječili opciju da oni idu iz kluba kao slobodni igrači.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi