Kalinić 'raspalio' maštu navijača Hajduka: "Baš su me zvali Perišić i Džeko"

Vratio se kući

Kalinić 'raspalio' maštu navijača Hajduka: "Baš su me zvali Perišić i Džeko"

Samir Mlaćo
Nakon 13 godina Nikola Kalinić se vratio u Hajduk.

Kalinić stiže kao slobodan igrač iz italijanske Verone, a nema sumnje da će biti veliko pojačanje u borbi za sami vrh tabele.

U Splitu je velika euforija, a spominje se i povratak Ivana Perišića na Poljud.

Perišić trenutno sjajno igra u Interu, a uskoro je slobodan.

Kalinić je medijima danas na press konferenciji kazao da ga je zvao i kapiten naše reprezentacije Edin Džeko.

 "Baš su me sinoć zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni. Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri. Dinamo i Osijek su dobre ekipe, bit će zanimljivo prvenstvo", kazao je Perišić.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Da li je realno i da Edin Džeko na zalasku karijere dođe na Poljud, ostaje da se vidi.

Dinamo je trenutno lider sa 46 bodova i utakmicom manje, Osijek ima 43 kao i Rijeka, dok je Hajduk na 41 i utakmicom manje, protiv Dinama.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Džeko poslije Intera ide u Hajduk, da na zalasku karijeru vrati titulu prvaka u Split i da osvoji jos jednu zlatnu kopacku. Poslije najbolji napadač u povijesti balkana lagano moze da objesi kopačke o klin i da uziva u plodovima svoga rada.
4 1
Sanagoal
Dzeko u Hajduku ha ha ha malo je pretjerao
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi