5

Komentari (5)

nightcry
teška tekma za inter
Zax
Inter raspad od ekipe ali realno su najbolji u seriji a.Citava liga je losa gdje u zavrsnicama euro takmicenja nema godinama ni jednog kluba iz serije a
nerazzurri_internista
A nema druže ni klubova iz Francuske i Njemačke ove sezone. Sve se pare slijevaju u Englesku. Nisu krivi klubovi iz Italije, već vlada. Pogledaj samo kako se ponašaju prema investitorima, koliko procedura se mora obaviti prije prodaje tv prava ili izgradnje novog stadiona, infrastruktura im se raspada. Njihovi političari su gori od ovih naših, ne svaka pokrajina, već svako naselje svoju politiku vodi.
King_Kenny
@Zax ...zbog cega su raspad?...sasvim solidna ekipa,sa jos par pojacanja hladno bi usli u krug konkurenata za LP...i ove godine su u LP bili sasvim ravnopravni protiv Reala u grupi i Liverpoola u osmini finala,cak ih i nadigrali u obje utakmice na svom terenu iako su izgubili.
nerazzurri_internista
Arturo Vidal je fenomenalan napadač :) Inter ih je dva puta ove sezone baš nadigrao, ali generalno mislim da će ovaj put biti dosta teža utakmica. U dobroj formi i jedni i drugi... Inter se pobjedama protiv Juventusa i Milana dosta podigao, ali s ovom Romom se nikada ne zna.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.