17

Komentari (17)

RuthlessDyni
Džeko odličan ????
Malmi_Suomi
Ne navijam za Inter , navijam za svog " brata" Edina Džeku a Liverpool će da ih pojede kao malu macu. To sam sinoć i njemu rekao i šta će... smijao se. Pozdrav i ne biram stranu moj je Džeko ne Inter ne Liverpool.
ajdin_sa
Vidi buraz, Liverpool se iglenim ušima izvukao iz Milana ni oni ne znaju kako su pobjedili . Istovremeno inter je upao u krizu rezultata . Ne treba nikog podcjenjivati
Malmi_Suomi
@ajdin_sa vidi buraz ja da se pitam volio bih vidjeti Inter radi Džeke i Liverpool u finalu ali nije moguće.
Inter radi Džeke a Liverpool jer volim kako Kloppova ekipa igra.
Nisam na Areni pa moram kod " drugarice" ici da gledam Inter ali kako god neka pobijedi bolji.
Lp oko moje
Malmi_Suomi
@ajdin_sa a val a volio bi da Liverpool uzme zbog mojih havera @King_Kenny -a i @irnes4 bez ikakvog " uvlačenja" jer znam da su njih dvojica ludi navijači liverpoola. Sretno vama dvojici ( jbt ko da se sutra igra hahahahaha) vozdra
B00snjakBaa
Vraća se dijamant u formu ako Bog da !!!
Pa Salernitani svaka ekipa utrpaje golove, pa pogledajte skor Salernitane i koja je na tabeli, pa ne moze na osnovu igre protiv Salernitane reci da se e Dzeko vratio formi, pa taman posla da nije uspio jadnoj Salernitani utrpati neki gol, ma daj molimte, o ovome je suvisno raspravljati.
B00snjakBaa
@Nogometas jeste brate, ali bolje ikome nego nikome, ta ista Salernitana je uzela bodove Milanu, glavnom konkurentu Interu za titulu uz Napoli..
Da Salernitana je uzela bod Milanu i to na svom domacem terenu rezultat je bio 2 : 2, ali sada je Salernitana bila gost Interu, igrati kao domacin i gost nije isto.
irnes4
Kakav crni izlazak ,ovo je salernitana ,vidjet cemo protiv torina ,verone
irnes4
A liverpol ce ih svakako napunit
King_Kenny
@irnes4 ...ja sam bio uvjeren da ce ih rasturiti,ali ne svidja mi se sto su se bas sad raspucali...u prvoj utakmici su pokazali da se mogu dobro nositi sa Liverpoolom,a sad su se i napadaci vratili u formu...nisu ovo dobre vijesti za navijace Liverpoola.
irnes4
Da mi je naci na svijetu ko moze zaustavit trio salah mane jota ( diaz ,firmino )
King_Kenny
@irnes4 ...vezali su mi suhvu veceras ovi,sve su zivo promasivali 5 utakmica 100 i kusur suteva ni jedan gol,bojim se da sad ne pocnu lopte same u gol ulaziti kad ih krene...izgleda da su vitre dali.
MaDaj
Arsenal ih nedavno “zaustavio” sa igračem manje, vozdra
King_Kenny - Bas me nasmijao sa svojim komentarom do suza, pa Salernitana nije ekipa na osnovu koje moze zakljuciti da se je Inter vratio u formu.
King_Kenny
...bravo,krenulo je,bilo je i vrijeme...samo da ih Liverpool sad opet ne resetuje nekom petardom ako se previse otvore i krenu naprijed,mada uz napadace u formi mogu napraviti i probleme ako rano uspiju zabiti neki gol...za njih je najbolja opcija da ispadnu iz LP i sve snage usmjere na ligu i kup.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.