9

Komentari (9)

Eno30
Inter ili Milan uzimaju titulu samo je pitanje u koji dio grada ce otici, mislim da Napoli nece do kraja moci da konkurse velikanima iz Milana. Mislim da imaju siru klupu oba tima od Napolia. Zanimljiva je talijanka liga postala konacno ima vise timova koji su se pojacali i koji se bore za scudeto, dok ranije dominirao je Juve kao i u bundes ligi u kojoj dominira Bajern u Francuskoj Psg. Tako za mene je najaca engleska i talijanska liga i najzanimljivija za gledanje
King_Kenny
...Dzeko je umoran,ne moze on vise vezati 2 utakmice u 3 dana,stigle su ga godine,vidjelo se to i veceras...vise bi koristi od njega imao da je poceo sa Correom i Lautarom,a onda ga ubacio u drugom poluvremenu,ovako u zadnjih pola sata bukvalno nije mogao da potrci...samo rizikuje da se povrijedi i da ostane bez klasicnog spica.
Malmi_Suomi
@King_Kenny jeli to tvoje konačno riješenje?
Što mi ne odgovaraš na pitanje kada te tagujem? Dobiješ notifikaciju jer vjerujem( želim da vjerujem da mene blokirao nisi jer nismo imali nikakvo vrijeđanje jedan drugog).
Javi se pašice moj , javi.
Vozdra
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...evo me,ne javljam se jer dobijem po 100 notifikacija,prijava,odgovora i slicno...neki debili se zabavljaju prijavljujuci redom svaki moj komentar pa me zatrpaju notifikacije,pa onda samo sve oznacim kao procitano.
Malmi_Suomi
Ako će ti biti " lakše " da ja imam preko 3000 prijava i do 20.11. sam brinuo šta će redakcija reći na to ili mogu biti banovan ( u zadnje vrijeme ničim izazvan) jer fakat ne psujem i ne za**ajem se ali ne može narodu niko ugoditi. Nije se rodio ko je narodu ugodio - )). Nego , Liverpool pobijedi jučer, jesi li gledao i jesi li se ispuhao??? Vjeruj mi ja prije nisam mogao sa trpim i uzvraćao sam na prvu i nisam 1 mjeces trpio kao ti ( dobro si izdržao) ali od 20. 11 ma zaboli me šta pišu dušman i i provokatori i neka se kače na komentare koliko god hoće. Imam par likova ovdje s kojim se gotivim i to je to. Hajde neka si se " ispuhao" i piči dalje. p.s. pogledaj moj profil... preko 3000 prijava svaki dan sam zatrpan njima. Neko samo riječ traži, npr šalim se sa tobom i evo napišem uh jbt i odmah prijava. Bolesnici ne bavio se budalama. Kada ćemo na pivu sok kafu?
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...eh j*be mi se za redakciju,nek banuju odma,ali prvo neka banuju one sto su meni psovali danima...3 mjeseca udjem na portal,vidim notifikacija 50,kliknem,onaj mi psuje majku jer sam napisao Penaldo,onaj drugi mi psuje svu familiju jer sam rekao da guraju Manchester United,onaj treci mi psuje mrtve jer sam rekao da je Barcelona propala,onaj cetvrti me naziva debilom jer sam napisao da je Dzeko promasio 2 zicera...i tako svaki dan...kao da im je Ronalda i Messija majka rodila,a Manchester i ostale klubove dedo osnovao pa se ne smije zaj*bavati na njihov racun...onda kad vidim da se pale na te gluposti namjerno pocnem zezati...ali ono to shvata kao da mu zivot zavisi od tih igraca i klubova...mene boli k*rac kad neko napise Looserpool i slicno.
Malmi_Suomi
@King_Kenny pa zašto evo čini mi se jedini " da te nisam uvrijedio i nakon onih psovkih ( nisam digao ruke od tebe)?
Isto mi se dešavalo ali ja sam do 20.11. Uzvraćao na psovke i ružne riječi sam pisao ali nikad onako pogrdne kao što si ti i... ljutio se koliko god hoćeš ( ne opravdavam mrtve i nišane).
Jaranski, bratski ti pišem jer vidim svojim očima da mjesecima trpiš psovke i poniženja i zato i dalje evo ovako komuniciram sa tobom ( ako ti išta znači jbga ovo je najmanje što mogu da uradim za tebe ).
Ako živiš u Sarajevu evo ponudili smo se ja i @VenamaHrabrih isto sarajlija pa da izađemo jedan dan ili noć lako se naći negdje u gradu.
Hajde razvedri se po ovom fujjj vremenu i budi mi dobar .
Ti si moj virtualni prijatelji ❤
Nermo10
Puno trcao danas
BogatiDijasporac
Dzeko upadljivo forsirao sut, nije ga islo. Skromna, mozda cak i losa partija, Dzeksona. Bice bolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.