Novac je ogroman, no vrijedi li da se crvene u Istanbulu? Džeko i društvo dobili nemoralnu ponudu!
Edin Džeko blistao je mečevima protiv gradskog rivala Milana, te je postigao jedan od tri gola Nerazzurra (Foto: EPA)

Inter će dobiti sponzora za finale?

Novac je ogroman, no vrijedi li da se crvene u Istanbulu? Džeko i društvo dobili nemoralnu ponudu!

Edmir Škorić

Inter trenutno nema sponzora na dresu, ali bi ga mogao dobiti za veliko finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja 10. juna u Istanbulu.

Inter je u utorak navečer pobijedio Milan u revanšu i sa ukupnih 3:0 izborio veliko finale i nada se novoj tituli prvaka Evrope, dok će City pokušati po prvi put postati evropski prvak nakon što je prethodno sinoć deklasirao Real Madrid s 4:0 u drugoj utakmici polufinala.

Po svemu sudeći, City će biti faovrit u tom finalu 10. juna u Istanbulu, ali Edin Džeko i društvo imaju veliki motiv i svakako će imati šta da prikažu u tom okršaju.

Inter veći dio sezone igra bez sponzora jer je u tekućem sporu sa lancem kriptovaluta DigitalBits, koji su navodno ostali dužni oko 24 miliona eura koje su trebali da plate u posljednjiih 12 mjeseci.

Milanski velikan od novembra prošle godine traži zamjenu, a uoči velikog finala, dobili su jednu neočekivanu i slobodno rečeno nemoralnu ponudu. Naime, sajt za odrasle My.Club ponudio im je ugovor do 100 miliona eura da postanu službeni sponzor do 2029. godine, te da nose njihov logo na dresovima u Istanbulu.

Potpredsjednik My.Cluba, Mike Ford, rekao je: "Ovdje u My.Clubu svi se bavimo prodorom u nove vertikale. Kao što Interovi igrači guraju svoje lopte u tijesne prostore, u kazneni prostor i onda zabijaju, mi nastojimo napraviti isto.

Oglasi

Želimo ih sponzorisati dok osvajaju Evropu. Usput možemo povećati njihovu vidljivost i pomoći u poticanju interaktivnosti, angažmana i naposljetku poboljšati njihovu autentičnu komunikaciju s fanovima".

Interesantan je bio i prijedlog da igrači na stranici za odrasle podijele neke svoje privatne i ekskluzivne snimke...

"Voljeli bismo vidjeti kako Lautaro Martínez dijeli svoje ekskluzivne snimke na My.Club nakon finalne utakmice Lige prvaka protiv Man Cityja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

My.Club je platforma poput OnlyFansa gdje se osobe širom svijeta spajaju i uglavnom za neke novčane naknade razmjenjuju svoje "vruće" multimedijske sadržaje. Pitanje je da li su svi u Interu spremni da reklamiraju jednu takvu stranicu, ali to će na kraju ipak biti odluka rukovodstva kluba koji ne stoji baš najbolje financijski i nije isključeno da će razmatrati ovu ponudu.

No, sa sponzorom na dresu ili bez njega, Inter se sprema na još jednu veličanstvenu noć koja će ući u klupsku historiju, kako god se završilo. Inter ima tri naslova prvaka Evrope, a posljednji je osvojen 2010. godine pod vodstvom Josea Mourinha. Prethodne dvije osvojene su sredinom 60-ih godina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ta nemoralna ****a su vec s ponudom dobili. Evo ja n.p sad prvi put cujem za njih.. Oni ce povuci ponudu jel nisu ludi 100mio za jednu tekmu dati. Ali je fazon u tome da se pise o tome da su ponudili toliko i toliko, jos se i sprdaju na njihov racun..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi