Inter ubjedljiv protiv Sampdorije

Utakmica 26. kola italijanske Serije A

Inter ubjedljiv protiv Sampdorije

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera pobijedili su ekipu Sampdorije (3:1) u okviru 26. kola italijanske Serije A.

Inter je večeras odigrao dobru utakmicu i zasluženo stigao do nova tri boda. Domaći su do vodstva stigli u 23. minuti utakmice kada je na asistenciju Murilla mrežu Sampdorije zatresao D'Ambrosio.

Isti igrač bio je u centru pažnje desetak minuta kasnije kada je u svom kaznenom prostoru igrao rukom, ali sudija nije pokazao na bijelu takčku.

U drugom poluvremenu Inter je u dvostručio svoju prednost, a ovaj put strijelac je bio brazilski fudbaler Miranda u 57. minuti utakmice.

Na 3:1 povisio je kapiten Intera Mauro Icardi u 73. minuti, dok je konačnih 3:1 postavio je Quagliarella u sudijskoj nadoknadi utakmice.

Inter je četvrti na tabeli Serije A sa 48 bodova, dok je Sampdorija na 17. mjestu sa 25 bodova. Inter su na Meazzi večeras bodrili Jose Mourinho i Ronaldo.

Seria A, 26. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter - Sampdoria 3:1


All Goals and Highlights Inter 3-0 Sampdoria 20... by FootballLiveGoals
Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi