Inter želi Sebastiana Giovinca

Nerazzurri kontaktirali Parmu

Inter želi Sebastiana Giovinca

Sportski direktor Intera, Piero Ausilio otkrio je da se njegova ekipa raspitivala za usluge igrača Parme, Sebastiana Giovinca.

25-godišnji igrač koji trenutno nastupa za reprezentaciju Italije na Euru 2012 će navjerovatnije ovog ljeta napustiti redove Parme, a dosta klubova navodno prati razvoj situacije.

 

Juventus posjeduje 50% Giovincovog ugovora te imaju rok do 22. juna da se sa Parmom dogovore oko punog vlasništva nad ugovorom igrača.

 

"Kontaktirali smo Parmu u vezi sa Giovincom. On je sjajan igrač i napredovao je dosta u zadnjih par godina i mi ga pratimo", kazao je Ausilio te je za kraj dodao:

 

"Vidjet ćemo šta će se dogoditi u narednih par dana".

 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Giovinco koji  je također povezivan i sa Barcelonom je tokom ove sezone postigao 15 golova za Parmu.

 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.