Vidio da ga snima kamera, htio da broji do sedam i ponizi rivala, pa se obrukao za cijeli život

Malo se "pogubio"

Vidio da ga snima kamera, htio da broji do sedam i ponizi rivala, pa se obrukao za cijeli život

Endin Čaušević

Internacional je sinoć u velikom derbiju deklasirao Santos s čak 7:0 u meču 28. kola brazilske Serie A, a meč je obilježila scena kada je kamerman prikazao jednog domaćeg navijača kako broji do sedam u cilju ponižavanja gostiju, ali se osramotio za sva vremena.

Internacional je odigrao daleko najbolju utakmicu u sezoni sinoć protiv starog rivala Santosa, no niko ni slutio nije da bi domaći tim mogao da zabije čak sedam pogodaka.

Domaći su odlično ušli u utakmicu i već u drugoj minuti su poveli sa 1:0 autogolom Kevysona. Nakon toga nastavila se rapsodija, a do kraja prvog poluvremena golovima Alana Patricka, Valencije i Wandersona domaći su vodili sa 4:0.

Do petog gola Internacional je stigao u 54. minuti preko Bustosa, a samo sedam minuta kasnije Valencia zabija svoj drugi gol na utakmici za 6:0.

No, tu se domaći tim nije zaustavio. U 75. minuti na scenu stupa Luiz Adriano koji je iz prvog kontakta nakon ulaska na teren zabio gol za 7:0 i totalno ponišenje Santosa. Gosti su tek uspjeli da zabiju utješni gol preko Silvere u samom finišu za 7:1, no taj gol i nije bio od neke utjehe.

Oglasi

Pored sjajnih golova i poteza koje smo gledali na ovoj utakmici na kraju sve je zasjenio jedan navijač Internacionala.

Naime, nakon što je Luiz Adriano postigao pogodak za 7:0 kamera je snimila navijača Internacionala koji je pokušao da ismijava Santos brojeći do sedam i pokazivajući da je tu sve završeno.

Bio je u krupnom planu u direktnom prenosu, no kada je počeo da broji zbunio se. Došao je do pet, a potom nije baš znao kako da broji do sedam. U jednom trenutku je brojao i do osam, a potom je rukama mahao da je sve gotovo.

Ovaj video je očekivano postao hit na društvenim mrežama, a nekako je najviše "legao" navijačima Santosa koji su vidjeli u tome spas od blamaže i počeli su ismijavati navijača Internacionala kako ne bi više mislili na bolan poraz iz Porto Alegrea.

Dva slavna brazilska kluba ove sezone igraju daleko ispod očekivanja. Internacional je tek na 12. mjestu sa 35 bodova, dok je Santos u zoni ispadanja, odnoso na 18. poziciji sa pet bodova manje.

Top Komentari

user1680025161
Kakve vi gluposti pisete.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi