Interov direktor govorio o Messiju i Tonaliju

Sve su samo puste želje

Interov direktor govorio o Messiju i Tonaliju

E. Škorić

Želje su jedne, mogućnosti nešto sasvim drugo, barem kada je u pitanju ta priča o Lionelu Messiju i njegovom dolasku u Inter.

Messi se ponovo počeo vezivati uz Inter kako je postalo poznato da je njegov otac Jorge kupio kuću u Milanu, ali od Argentinčevog dolaska na Giuseppe Meazzu nema ništa.

To je nedavno rekao i Interov trener Antonio Conte, a večreas potvrdio i direktor Nerazzurra Giuseppe Marotta.

"Svaki klub u Italiji teško bi mogao dovesti Messija. Jasno je da se on sviđa svakome, ali to nije realno", kazao je Marotta, pa se osvrnuo na nešto realniju želju, a to je Sandro Tonali iz Brescije.

„Imamo vrlo dobar odnos s predsjednikom Brescije Massimom Cellinom, ali o tom talentu nikada nismo razgovarali. Mnogi veliki klubovi su, naravno, zainteresirani za Tonalija, kao što smo i mi, ali to je daleko od toga da kažemo da smo u pregovorima", izjavio je Marotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Alexis Sanchez sada je na posudbi u Interu, a Manchester United ga ne pušta da u avgustu s Nerazzurrima okonča sezonu u Evropskoj ligi.

"Nije lako, on ima dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom, tako da moramo procijeniti situaciju. Bila bi šteta ako ne bismo postigli dogovor, jer želimo Sancheza danas i sutra", poručio je jedan od operativaca Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi