Interov najveći promašaj igra u životnoj formi, dobio poziv u reprezentaciju Brazila

Gabigol sve bolji

Interov najveći promašaj igra u životnoj formi, dobio poziv u reprezentaciju Brazila

E. Škorić

Gabigol se nije najbolje snašao u Evropi, ali u Brazilu briljira.

Gabriel Barbosa je u Inter stigao za čak 30 miliona eura iz Santosa, ali nije se pretjerano pokazao, pa je poslan na posudbu u Benficu.

Ni to nije pomoglo, pa je vraćen u Brazil gdje igra za Flamengo, a dobrim igrama stekao je i status reprezentativca Brazila.

Ove sezone je postigao 16 golova na 15 mečeva i tako postao prvi strijelac domaćeg šampionata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko ovako nastavi, Inter bi mogao da ga vrati i da dobije veliko pojačanje u napadu.

Selektor Brazila Tite saopštio je spisak reprezentacije za predstojeće kontrolne mečeve u oktobru protiv Nigerije 10.10. i Senegala 13.10, a Gabigol se opravdano našao na njemu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi