Interu se ponavlja slučaj 'Edin Džeko'
Foto - EPA

Nema dogovora za Eriksena

Interu se ponavlja slučaj 'Edin Džeko'

M. Šljivak

Christian Eriksen rado bi ove zime obukao dres Intera, ali za sada pregovori između Tottenhama i italijanskog tima ne idu baš najbolje.

Danski fudbaler je spreman prihvatiti ponudu od Nerazzurra vrijednu 10 miliona eura po sezoni (dva miliona kroz bonuse), ali Tottenham za sada traži previše novca.

Cijena koju je londonski tim postavio pred Inter je 20 miliona eura, a sa druge strane italijanski velikan nudi najviše 12 miliona.

Tako bi Inter mogao ostati bez Eriksena. Iz sličnog razloga su proteklog ljeta ostali i bez Edina Džeke, kojeg su silno željeli, ali nikako nisu bili spremni pristati na zahtjeve Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je gotovo identična situacija sa Eriksenom. Čak se i identične cifre vrte u poslu, a vidjet ćemo hoće li zaista na isti način Inter ostati bez još jednog velikog pojačanja.

Eriksenu ugovor sa Tottenhamom ističe na kraju sezone, a pored Intera interes za njega pokazuju Manchester United i PSG.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
A Kukaua mrkog je platio 70 miliona, jest da daje golove kao lud, ali velika je to cifra...
0 1
pazzo13
To je do Marote,lik je proklet samo bi ako moze dzaba neko,nije Inter takav tim nikada bio da se ovako bruka i za Dzeku i sada ponovo ali ovo sto ovaj lik radi je u jednu ruku dobro ali opet rizikuje da izgubi ovako dobrog igraca pa zamislite samo da su doveli Dzeku umjesto Sanceza kao sto su htjeli da je samo platio malo vise ali lik je to naucio u Juventusu da se cjenka za svakog igraca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi