18

Komentari (18)

user1574456759
Druze de malo promjeni formaciju i igraj malo 4-4-2 tad smo najjaci..kod tebe stalno isto hrpa veznjaka na sredini terena i zivi se pogubise..poradi malo na taktici provalili te ljudi pa cak lihtenstein uvjek isto samo igrace mjenjas..de se malo uozbilji j.....la ga majka..et toliko
gh0ast
Ajde ovako, hajmo malo promijeniti misljenje. Ljudi, mi drugih igraca i druge A reprezentacije u fudbalu nemamo. Hajmo pruziti im podrsku, hajmo jednom ovo "niko ne valja" izbiti iz glave. Hajmo doci na utakmicu, i pljeskom ispratiti i selektora i igrace. Kako god da igraju, nasi su.
enko
a sta smo mi to dosada radili nego pruzali podrsku.
gh0ast
Vidim po komentarima, a i ovo u zadnjoj utakmici "hocemo Ciru" ne pomaze moralu tima. Nikome ne godi. Gdje ono nase "Bosna se voli i kad gubi i kad vodi"? Drzimo se toga, biti ce bolje. Desi se svima lose, biti ce bolje, moramo vjerovati.
Barbarez9
Koliko god da je on Leib mislim da se vidjelo i kod igraca dosta toga da nisu dali sve od sebe... Svi pljuju po Robiju, mislim da nije fer jer ipak su igraci ti koji su na terenu i od njih se trazi da ginu na terenu a to vecina nije radila... mi nismo u stanju da angazujemo nekog guardiolu tako da nam preostaje samo nada i podrska zmajevima da isprave ono sto su usrali.....
Barbarez9
RobijasZe
Evo Pochettino slobodan, mislim da imamo sanse kod njega...:'D
Mowzilla
1-1 protiv S.Irske, prolazimo na penale, posle nas Irci vracaju na fabricke postavke...
teddy sheringham
Žuti je odlučio da ostane kad je vidio kakav je žrijeb. Nikad bolje prilike niti on niti igrači neće imati da okuse EP.
mundzos
po njegovoj prići mi smo več prošli kao i pred kvalifakacije kad je reko da ce mo bit drugi a minute nismo odigrali samo vako mitivise vise protivnike glupan
rifresh
Podrška Prosinečkom ????
genter
Nazalost, znamo sve i o tvojim sposobnostima!
pitar1946
Ovaj uvijek govori, s kim god da igramo znamo sve o.... Pa **** ti vise Bog mater
87618
Ako se ovaj put ne ode na EP , pocekat ce se godina i godina kada ce se otici na neko veliko takmicenje
kaskada24
Dobro je prokomentarisao jedan momak prije neki dan. S. Irsku dobri igrači mogu savladati, al za Slovačku bez dobrog trenera ne ići. Saveze reagiraj!!
Keydura69
Savez je reagirao kad je Robert podnio ostavku, vidio si kako. Kasno je za neke promjene, čak iako se promijeni selektor, budi siguran da neće doći neko kvalitetniji od Roberta. Na istom smo u svakom slučaju.
Keno
Nemora biti jak selektor, potrebna je promjena da se razdrmaju. Pa onda za euro mozemo naci jakog selektora
dragonBH
ovo zadnje mi je toliko zasmetalo, kao ako Pjanke i Dzeko budu na nivou mozemo ocekivat prolaz.. Nije repka samo dva igraca, moraju se sve kockice poslozit.. Nemamo mi igrace krilne da bi mogli igrat 4-2-3-1, mora Armina Hodzica OBAVEZNO stabit sa Dzekom naprijed da igra nesto sto je igro Ibisevic u 4-4-2 kod Susica!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.