Sa Ibrahimovićem nikad nije dosadno: "Šta će vam Neymar, Mbappe i Messi kada nemate Boga"

Zlatan ponovo u centru pažnje

Sa Ibrahimovićem nikad nije dosadno: "Šta će vam Neymar, Mbappe i Messi kada nemate Boga"

H. Zilić

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović tokom karijere je izjavama često dolazio u centar pažnje. Da i ovaj put tako bude pobrinuo se u izjavi za Canal +. U razgovoru je odgovaro na zanimljiva pitanja, a jedan odgovor se svakako izdvojio. Jednostavno sa Zlatanom nikad nije dosadno.

Ibrahimovića su upitali kako se osjeća nakon odlaska iz Pariza i da li mu nedostaje grad, klub i bivše kolege na terenu.

Naravno, Zlatan se nije dugo razmišljao i ponudio je odgovor koji je vrlo brzo počeo da se širi društvenim mrežama.

"Kako sam otišao iz Francuske nemate o čemu da pričate", rekao je Ibrahimović i nastavio:

"Ne treba meni Francuska, nego ja trebam Francuskoj. Čak i kad u PSG-u imate Neymara, Mbappea, Messija to vam ne pomaže jer nemate Boga na terenu."

Ova izjava Ibrahimovića nasmijala je i novinara koji je vodio razgovor, a Zlatan ne bi bio Zlatan da u svom stilu ne predstavi cijelu situaciju.

Oglasi

Ibrahimović je nedavno govorio i o završetku svoje karijere.

"Ne razmišljam o mirovini, mislim da kraj nije blizu. Sve dok mogu postizati rezultate, želim igrati. U trenutku kada se povučem, želim da ljudi oko mene budu iskreni i da mi kažu da više ne mogu pomoći. Onda ću biti realan."

Šveđanin ove sezone nije odigrao niti jednu minutu za Milan. Posljednji put je igrao 22. maja kada je Milan pobjedom protiv Sassuola (0:3) ovjerio naslov prvaka Italije, a nakon toga vuče povredu.

Dok se oporavlja i čeka priliku da na terenu ponovo pokaže svoju čaroliju očigledno ima inspiracije za zanimljive odgovore tokom razgovora za medije. 

Promo

Top Komentari

FahroKonjHodzic
ovi se lud rodijo dosadanje
2 1
Realno01
Budala ali jos gori koji ga velicaju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti