Inzaghi: Došlo mi je da napravim 11 izmjena na poluvremenu

Ne pamti gore izdanje Lazija

Inzaghi: Došlo mi je da napravim 11 izmjena na poluvremenu

Trener Lazija Simone Inzaghi bio je i više nego razočaran nakon današnje utakmice sa Chievom u kojoj je njegov tim osvojio samo jedan bod.

Lazio je odigrao vjerovatno najlošije poluvrijeme u ovoj sezoni nakon kojeg je gubio sa 1:0, da bi u nastavku Immobile pogodio za konačnih 1:1.

"Da sam mogao, zamijenio bih svih jedanaest igrača na poluvremenu. Došlo mi je da uradim to, ali nažalost to je bilo nemoguće. Tri godine sam trener ovdje, ali ne pamtim da smo ikada odigrali tako loše. Zapravo, ovo je naše najgore poluvrijeme bez dileme", rekao je Inzaghi, te nastavio:

"Na kraju, osvojili smo bod ali možda smo čak i zaslužili više. Treći remi u nizu, to pomalo frustrira. Prvi put ove sezone nismo među četiri najbolje ekipe u Seriji A".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio je ovim gubitkom bodova pao na peto mjesto, a četvrto prepustio Milanu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi