Lazio kiksao i ispustio četvrtu poziciju, Chievo se polako budi

Seria A, 14. kolo

Lazio kiksao i ispustio četvrtu poziciju, Chievo se polako budi

Lazio je danas kao gost odigrao samo 1:1 sa Chievom i tako četvrtu poziciju prepustio Milanu, te pao na peto mjesto.

Nebeskoplavi su bili veliki favorit na gostovanju protiv posljednjeplasiranog tima tabele, ali su nakon prvog poluvremena bili u zaostatku. Strijelac jedinog gola za Chievo bio je neuništivi Pellissier, koji je pogodio u 25. minuti.

Domaći su vodili sa 1:0 sve do 66. minute kada je za Lazio pogodio, ko drugi, Ciro Immobile. Do kraja je bilo nešto manje od pola sata i rimski klub je krenuo po preokret, ali nije uspio pa je meč završen podjelom bodova.

Lazio sada ima 24 boda i peti je na tabeli, dok je Chievo i dalje ubjedljivo posljednji sa dva boda. Međutim, popularni Leteći magarci su u posljednja dva kola remizirali sa Napolijem i Lazijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Lazio je i danas svih 90 minuta odigrao Senad Lulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi