Inzaghi nakon treninga oduševio Džeku i društvo, a onda su Lautaro i Correa stali za roštilj

Druženje nakon jutarnjeg treninga

Inzaghi nakon treninga oduševio Džeku i društvo, a onda su Lautaro i Correa stali za roštilj

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera proteklog vikenda osvojli su samo jedan bod na gostovanju protiv Torina (1:1).

Inter je u posljednjim minutama utakmice uspio da dođe do remija u Torinu, a jedini pogodak za goste zabio je Alexis Sanchez

Aktuelni prvak Italije nije baš u najboljoj formi prethodnih sedmica zbog čega je izgubljeno prvo mjesto u Seriji A, te je Inter sada pao na treću poziciju i ima četiri boda manje od Milana.

Simeone Inzaghi očito je svjestan da mora poboljšati poljuljanu atmosferu u svojoj ekipi i nakon današnjeg treninga itekako je iznenadio fudbalere Intera.

Naime, organizovan je roštilj za prvu ekipu Intera nakon jutrošnjeg treninga, a glavni za roštiljem bili su Lautaro Martinez i Joaquin Correa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko i saigrači su uživali u dobroj hrani i druženju nakon treninga, a Argentinci su još jednom dokazali da su pravi majstori što se tiče roštilja.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Jos malo Juventus opet prvak dosta je bilo pustanja
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti