Inzaghi: Tržište? Dosta toga ovisi o Luliću

Hoče li se u Laziju pojačavati?

Inzaghi: Tržište? Dosta toga ovisi o Luliću

E. Škorić

Trener Lazija Simone Inzaghi danas je najavio meč s Parmom.

Lazio u nedjelju gostuje Parmi od 15 sati i Inzaghi se nada pobjedi njegove ekipe, mada je svjestan da će ovo biti jako težak ispit za njegove momke.

"Bit će teško s Parmom. Promijenili su trenera, vratio se čovjek koji poznaje okolnosti i koji će odmah znati šta treba da napravi. D'Aversa je dobar stručnjak, ali žao mi je zbog mog prijatelja Liveranija. Nogomet je nemilosrdan", rekao je Inzaghi.

Zatim su ga upitali o tržištu i planira li Lazio dovoditi nove igrače ovaj mjesec.

"Nama je Parma najvažnija, ne smijemo gledati daleko u budućnost. Što se tiče tržišta, dosta toga ovisi o Luliću. On je važan igrač Lazija, kapiten je i zadovoljni smo kako radi. To je igrač kojeg svi čekamo raširenih ruku. Vidim kako se vraća, tako da...", rekao je Inzaghi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bivši bh. reprezentativac je imao tešku povredu i dugu pauzu i napokon se nakon skoro godinu dana vraća, a u novembru je počeo s lakšim treninzima.

Podsjećanja radi, Lulić se povrijedio još krajem februara prošle godine i to neposredno nakon što je prihvatio da se vrati u dres reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi