Inzaghi o krizi SMS-a: Kritike će se nastaviti, ali...

Jedini spas su dobre igre

Inzaghi o krizi SMS-a: Kritike će se nastaviti, ali...

Ako pitate Italije, možda i najveći promašaj u ovoj sezoni Serie A je srbijanski nogometaš Sergej Milinković-Savić.

U prethodnoj sezoni Milinković-Savić je oduševljavao igrama na terenu, šuškalo se da bi na njemu Lazio mogao zaraditi više od 100 miliona eura, ali poslije Mundijala je potpuno pao u igri, mada ni u Rusiji nije briljirao.

Milinković-Savić ne pruža partije koje su ga krasile prošle sezone i u proteklom periodu je izložen velikim kritikama, čega je svjestan i trener Lazija Simone Inzaghi, koji je, ipak, stao u njegovu odbranu.

"I ja sam kao igrač bio u takvim periodima, ima jednostavno onih kada ne ide tako dobro. Kritike navijača će se nastaviti, samo na terenu morate da odgovorite dobrim igrama. Ubijeđen sam, da je dao gol Sampdoriji u subotu, da bismo pričali o drugačijem Sergeju", kazao je Inzaghi.

Vjeruje da će uskoro biti 'onaj stari'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pričao sam sa njim i mora da odgovori na terenu. Srećom, igramo svaka tri dana i to može da promijeni čitavu priču vrlo brzo", poručio je italijanski strateg.

Navijači Lazija nedavno su i vrijeđali Milinković-Savića tako što su na stadionu okačili transparent s natpisom: "Milinković–Zingaro", odnosno "Milinković–Ciganin".

Top Komentari

Chupy
Kakva kriza, taj sms je karina, prevara od igraca, precijenjen 3 puta.
8 0
Izzy
Jbt ja sam mislio da je on vec u realu ili barci standardan igrač, jbt ti blic.rs??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi