Ipak dobre vijesti za Valverdea i navijače Barcelone
Semedo bi mogao zaigrati i protiv Litvanije

Nelson Semedo nije teže povrijeđen

Ipak dobre vijesti za Valverdea i navijače Barcelone

S. Pašalić

Portugal je sinoć savladao Srbiju sa 4:2 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Igrač Barcelone, Nelson Semedo je započeo meč od prve minute, ali je u 65. minuti na nosilima iznesen sa terena nakon što je Aleksandar Kolarov oštro startovao na njega.

Situacija u prvom trenutku nije izledala uopšte dobro, a činilo se da bi trener katalonskog tima, Ernesto Valverde dobiti nove glavobolje s obzirom da već ima dosta problema sa povrijeđenim igračima.

Ipak, danas stižu informacije kako Semedo nije teže povrijeđen te da je samo osjetio jaku bol u članku i da bi mogao biti spreman za utakmicu protiv Litvanije koju Portugalci igraju za dva dana.

Očekuje se da odradi naredni trening sa svojim saigračima i da nakon toga odluči da li bi mogao igrati.

Sigurno je međutim da bi Barcelona željela da on propusti ovaj meč kako bi što spremniji dočekao duel protiv Valencije koju katalonski tim igra u subotu na Camp Nou.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi