16

Komentari (16)

Vlada1
Ukrajinci su postali tragikomični! A kako je nama bilo kad nas najmoćnijih 19 zemalja bombardovalo,jer nismo hteli da im tek tako prepustimo Kosovo! Nismo smeli da ništa objavimo ,a kamoli zatražimo! Licemerje zapada, takva dvoličnost...u formi onog jadnika u maskirnoj majici!
antikomunist
Ovo mi "Ukrajinjanje" i gluma poklopca svakoj serpi mi počinje dobro smetati i sjedati na neku stvar. Šta je ta kuurva Evropa uradila kad su Bosnu uništavali agresori?! Bilo je i gore, pa nas ni 30 gid od kraja rata ne bendaju ni 2%!Odjjebbite više na sportu o njima!
King_Kenny
...pa jel fudbalski savez Irana i igraci prodaju oruzje Rusiji?...kakve veze ima fudbalska reprezentacija sa tim?...
FahroKonjHodzic
navijatcu na svjetskom za iran uzinad ovim plavozutim klosarima
mujaga13
Ovo ukrajinci se bas uzdigli trebo ih je Putin sravnit sa zemljom ****te malo malo traze pomoc a kad pogledaa realno svi sto su izbjegli voze auto od 20 hiljada Euro pa navise i jos traze pomoc da mogu gorivo sipat i dase mogu kurcit. A Zelinski bi i mater prodo za jednokratnu pomoc
user1663816644
Da je Ukrajini da na guzove ode na SP.
DadiG
Priznajem da moj komentar nema veze sa sportom ali ne mogu se oteti utisku na šta je spala onako razvikana vojna sila, Rusija, da uvozi oružije.
Haman niko ne konta zasto Ukrajinci agituju da se izbaci Iran sa ucesca na SP Katar 2022, pa oni misle ako se Iran izbaci, onda u tom slucaju ubacit ce se Ukrajina umjesto Irana kao ucesnik na SP 2022.
Geneve
Čak i na more idu, smiješni su i naporni postali.
Zulfikar
Postali su providni davnih dana. Onaj njhov sto glumi komandosa u zelenj majici svako malo. ”zahtjeva “ milijarde dolara pomoci u kešu I naoruzanju. Njima milijarde u naoruzanju a nama embargo tokom agresije.
Adrian
Dvadeset dana do početka, nema nikakvog izbacivanja, Iran će igrat i to je to.
Mostarac94
Ovi u sred rata stignu o fudbalu srat
nakopitam
Jesu dosadili i bogu i narodu. Zalio sam ih na pocetku ali sada sam svim srcem uz Rusiju. Volio bih da im uzmu cijelu ukrajinu.
HerrOttoFlick1921
Miran rusofilčiću.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.