18

Komentari (18)

Bulwyf
Glup naslov, nije im smetala zena, imaju vise fakultetski obrazovanih zena nego muskaraca, nego zena nije bila pokrivena. To je njihov zakon i ljudi se drze toga a ne ko smrdljivi saudijci, locu ko stoka, ubise onog novinara ko kera
Benjamingst
Iracani nisu Muslimani oni su sekta a poznajem dosta ovdje gdje ja zivim, danas je Musliman sutra Katolik zavisi sve od interesa. Jedan moj bivsi radni kolega mjenja vijere da bi se uklopio u drustvo.
Mele
Sportski portal. mani se politike i vjere, idi na FB pa pisi komentare o tom, okk admini moraju ovo b risati, sve sto nema veze sa sportom.
Sultan Sulejman
Tvoj komentar govori sve o tebi debilu retardirani
Sultan Sulejman
Prvo sto treba znati da iran ne pripada Islamu vec sekti koja se povezuje sa Islamom a oni ni blizu Uzvisene Allahove vjerw nisu! Zalosno je kada neki bilmezi i laici a pogotovu onaj bik genocidni duduk ,uporedjuju Seher Sarajevo sa Teheranom u kojem ni jedna sunitska dzamija ne postoji! Treba da znate da sije iranci najvise mrze MUSLIMANE SUNITE! Ta pogan sektaska je gora od cetnika ovo vam odgovorno tvrdim!
Hz rajvosa
šta fali šitima???zašto osuđuješ drugačije i tuđe ??? ko si ti da sudiš o drugima??? zapitaj se
Sultan Sulejman
Citaj knjigu bilmezu glupavi!
Hz rajvosa
nema ti spasa !!
ArminA
Sta ne fali sitima ? Ko si ti da branis onoga ko mijenja vjeru za koju nam je Allah dz.s. uputu dao... Zapitaj se ti na cijoj si strani ,koga branis i u sta se upustas Hordasu!!!
Sultan Sulejman
Citaj knjigu bilmezu
Mustafa Kršo
Ovako, kao pripadnik bosnjackog naroda, ili ti ga kao musliman, zelim poruciti iranskom narodu.:"Mamu vam jebem nepismenu, idite jedite rukama ko divljaci, dobro brkove zamastite, zenite svoje najblize rodjake a satro vam smeta zena na fudbalskom terenu, kako radite, tako vam I jeste, da Bogda vas sravnili sa zemljom" PU!!!!!!!!!!!
ibrahim51
Mnogima smeta sve ono sto je moralno.Nemoral hara svijetom.Najzalosnije je sto to svi javni mediji prenose a djeca, omladina to gledaju. Danas je u svijetu moral u velikoj krizi.Sve ono sto je u islamu ne moralno, u svijetu je moralno.Van svake pameti je dozvoljavanje istospolnih brakova.Danas mmoge televizije, novine pune su brezobrazluka.I to raznih vrsta i o tome ne pisete.
mer12
NEMORALNO JE I ZENITI SE DJEVOJCICAMA ODNOSNO BOLESNO
Benjamingst
Mer12.... pises u mnozini... ko to zeni djevijcice?
Bayern Munchen
Edin Merlin
Usrani polusvijet !!!!
Sultan Sulejman
Vlasino genocidna prvo nauci nesto o Islamu pa onda ostavi svoj komentar! I
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti