Irfan Hadžić traži novi klub

Napustio Lokomtivu

Irfan Hadžić traži novi klub

A. Čaušević

Bh. napadač Irfan Hadžić se u zagrebačkoj Lokomotivi zadržao jednu polusezonu.

Bivši napadač Radnika i Zrinjskog je u zagrebački klub stigao zimus, a od danas je u potrazi za novim klubom.

Hadžić poslije odličnih igara u bijeljinskom i mostarskom klubu otišao u Tursku gdje se zadržao godinu i pol. Nosio je dres Akhisarspora.

Na 11 mečeva u HNL-u postigao je jedan gol i upisao dvije asistencije te tako dao kakav-takav doprinos da Lokosi ostanu u ligi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Obzirom na igračke kvalitete koje su mu jesenas donijeli i nastup A reprezentaciji Bosne i Hercegovine ne bi trebao imati problema s pronalskom novog kluba.

Top Komentari

Husrefbeg22
Zimus nije htio u FK Sarajevo. Naoadac koji postize jedan gol u polusezoni i nije bas nesto? Vise daje Handzic iz Sarajeva.
8 0
soldo64
naravno Mlaco i Causevic tragom zaboravljenih asova ,petobanka clanak eura naravno,jadovi
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi