Irfan Hadžić: U Makedoniju trebamo ići po pobjedu

Napadač optimista pred evropske izazove

Irfan Hadžić: U Makedoniju trebamo ići po pobjedu

S. Mlaćo

Zrinjski se u Mostaru sprema za prvi meč 1. kola kvalifikacija za Evropsku ligu protiv Akademije Pandev.

Plemići su protekli period proveli u Sloveniji, odigrali tri prijateljske utakmice i u stručnom štabu su zadovoljni.

U toku su završne pripreme, a ekipa SportSport.ba posjetila je današnji trening Plemića. Radilo se veoma vrijedno, a optimista pred naredne izazove je napadač Irfan Hadžić koji je ovog ljeta stigao iz Radnika.

"Zadovoljni smo odrađenim pripremama. Odigrali smo i tri utakmice, te smo spremni za naredne izazove. Mislim da smo blagi favoriti u odnosu na makedonski tim, te da trebamo ići u četvrtak na pobjedu", kazao je Hadžić.

Plemići ove godine nisu uspjeli odbraniti naslov prvaka.

"Svake godine idemo na titulu, te mislim da ćemo je na kraju sezone vratiti Pod Bijeli Brijeg", dodao je sjajni napadač.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi