Hadžić ide iz Zrinjskog bez ijedne utakmice? Jedna ponuda već odbijena

Zrinjski bi mogao zaraditi

Hadžić ide iz Zrinjskog bez ijedne utakmice? Jedna ponuda već odbijena

Iako ga je Zrinjski ovo ljeto doveo kao veliko pojačanje, nije isključeno da Irfan Hadžić bez ijednog nastupa u dresu s lentom napusti Plemiće.

Ovaj bh. napadač iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Radnika i prilično je dugačka lista klubova koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima. Zrinjski ga je na kraju preoteo Željezničaru, Sarajevu, Tuzla Cityju..., ali mogao bi lako i ostati bez njega, što je nedavno naslutio i Danko Šulenta.

Naime, pri dolasku u klub Hadžić i Zrinjski su se dogovorili da može otići u inostranstvo ukoliko se pojavi adekvatna ponuda. Jednu takvu prije nekoliko dana je poslao Levski iz Sofije, ali nije to bilo Hadžiću primamljivo, pa je u međuvremenu bugarski klub umjesto njega doveo Denija Alara.

"Da, postojala je ponuda Levskog, ali nisam bio zainteresovan da idem u Bugarsku", kazao nam je Hadžić.

Hadžić je igrama u prethodnoj sezonu već pokazao da mu je Premijer liga BiH mali teren i da je spreman za veće izazove, a ostaje da se vidi hoće li na kraju napustiti Zrinjski već ovo ljeto. U slučaju transfera Plemići bi sasvim sigurno nešto i zaradili s obzirom da imaju s Hadžićem ugovor do 2021. godine. 

U inostranstvu je već ranije igrao. Nastupao je u Holandiji, zatim Slovačkoj, Sloveniji, Belgiji...Bio je i juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
E moj Irfane.Najgore je u životu kad neznaš jesi li došo ili pošo.Tamo gdje si se digao iz pepela si dupetom zatvorio vrata Ne nadaj se dobru.Treba biti čovjek prijw svega.Ti znaš o čemu pišem.Bog tu zdravlha dao.
4 3
SeoRusilac
Trebao si u Velez doci ali sad je kasno. Ko jednom zaigra za jedne kod drugih nema mjesta
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi