Peljto bez oprosta prema igraču od 60 miliona eura!

Sudi bez greške

Peljto bez oprosta prema igraču od 60 miliona eura!

A. Čaušević

Najbolji bh. Irfan Peljto glavni je sudija utakmice U21 Evropskog prvenstva između Francuske i Danske. 

Peljto zajedno sa svojim pomoćnicima Senadom Ibrišimbegovićem i Davorom Beljom nakon sat vremena igre meč drži potpuno pod kontrolom.

U 57. minuti Sarajalija je opravdano i kazno najveću zvijezdu takmičenja Eduarda Camavingu.

Fudbaler Rennesea čija je vrijednost 60 miliona eura je spriječio dobar napad Danaca, a Peljto nije oklijevao te mu je momentalno pokazao žuti karton.

Top Komentari

Tmm1987
Kolko smo mi jadna država, da jadniji ne možemo biti, kad nam je ovo bitna informacija za objaviti, ali to je sve zato što smo jadni i neuspješni u svemu, pa se obradujemo ovim stvarima, hej sudija pokazao karton nekome, pa zamislite da ovo njemacki portal objavi
22 0
Alen23
Pa da nije dao karton nikad nebih vise ni sudio cista stvar cist karton
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije