16

Komentari (16)

Convicts
Peljto-zeljo uvjek stimo i stimat ce,pleme mu se zatrlo.
Migrant46
Eee jesi napacen. Evo ja ti zelim zdravlja pa da jos dugo gledas uspijeh naseg najboljeg fudbalskog sudije u historiji. Peljto doktore!
Brazuka
Smece pitarsko
Zengy1982
Buraz iako je nebitno u konkretnom slucaju, Peljto je Zeljovac.
@Zengy1982 kao da je njemu to bitno, bitno je da je on Peljtu uvrijedio, a njegovo neznanje, to nije bitno.
BogatiDijasporac
Brazuka, koliki si ti kreten, to je nevidjeno.
Analiticar077
Bravo za Peljtu! Pratio sam utakmicu, tesko drugo poluvrijeme ali odlican je to sudac. Svijetla tacka naseg fudbala i veliki ambasador. Sretno majstore.
BogatiDijasporac
Bio sam sinoc u stadionu, taman iza klupe Sarrija i Lazio ekipe. Duga strana stadiona De Kuip. Navijac sam Feyenoord of malih nogu. Svaka cast Peljti na drugom poluvremenu. Simuliranje faula Pedrija za penal, odlicno odradjeno od strane Peljte. Nakon toga, kreveljenje Sarrija nakon bacene dvije platicne case, zuti karton od strane Peljte. Crveni za Luku, sasvim opravdano. Svaka cast Peljti, jako, jako dobro drugo povrijeme.
veliki73
Moj Sarry kako je tek Želji
BogatiDijasporac
Nije rijec o Zelji, pobogu. Navijam za Plave, navijam za Feyenoord, ali ovo nigdje veze.
user1647010875
Debil zalizani, Vicin pusi*****.
PitarRajvoSa81
Peljto odlicno sudio. Sve i jedna odluka top. I da nije bio penal za Zelju! Zato je Peljto tu gdje jeste, ni po babi ni po stricevima. A vi debili malo respekta prema ovoj velicini.
BogatiDijasporac
Peljto je klasa, odlicna ocjena od strane UEFA-e. Nas najbolji sudija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.