U prvih sedam kola trebao suditi četiri meča

Irfan Peljto nije na "crnoj listi" Komiteta za sudije i suđenje

5

Komentari (5)

Chico
E moj sportsport... Irfan Peljto zbog svog kvaliteta treba da sudi svako kolo, a ne da ga se poredi sa Gigovicem, Bilbijom, Mujicen, Petrovicem i slicnim pa da se nrani kriminalni savez rijecima - nije niko bi planiran da sudi 4 puta u 7 kola. Zato su Gigovic i Kazlagic strateski isplanirani da ulete kad Picinoj prčiji zagusti
zilan66
Zato mirza kazlagic,ljubimac irfe durmica skoro svako kolo.pa uporedite ovu dvojcu sudija.
Chico
Duric je najveci izdajnik i prokletnik. On je prodao Pici Bosnjacku komponentu
denimen9
Jedna od hiljadu teorija zavjere u našem fudbalu.
zilan66
Svojim kvalitetom zasluzuje da sudi svaki derbi ,nemislim na sarajevo -zeljo ,vec na sve rizicne utakmice.medzutim ,nije tako i godpodin pilav,ako ga mogu naxvati gospodin,kao predsjednik komiteta nevodi racuna o tom segmentu.uostalom nadzite mi u bilo kojoj ligi na svjetu da direktor takmicenja obavlja funkciju predsjednika sudijskog komiteta.nespojivo sa zdravom pameti a kamoli sa funkcijom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti