Irhan Smajić napustio Travnik

Još jedan odlazak sa Pirote

Irhan Smajić napustio Travnik

Samir Mlaćo

Osman Bajrić, šef stručnog štaba NK Travnik danas je obavio prozivku fudbalera za novu sezonu Prve lige Federacije. 

Veziri se još uvijek nisu oporavili od ispadanja iz premijerligaškog društva, pa situacija u klubu baš i nije dobra što govori podatak da se na današnjoj prozivci pojavilo samo 12 igrača.

Ipak,  iz ovog kluba očekuju da će se situacija vrlo brzo popraviti te da će redove konsolidovati i imati kvalitetnu momčad.

Do sada su Vezire sigurno napustili Adis Nurković, Željko Kuzmić, Radoslav Aleksić, Asim Zec, Irfan Jašarević i Germain Kouadio, a danas im se priključio i Irhan Smajić, napadač koji je ponikao u bugojanskoj Iskri, a nastupao je i za Olimpic. 

Smajić je za SportSport.ba potvrdio da se danas nije ni pojavio na prozivci Travnika i  da je već napustio ovaj tim.

"Sigurno je da odlazim sa Pirote, a ime novog kluba bit će poznato u narednim danima. U igri je par klubova, pa ćemo vidjeti", kazao je 25-godišnji napadač.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U sezoni koja je iza nas Smajić je u dresu Travnika odigrao 27 utakmica, te postigao 3 pogotka i upisao isto toliko asistencija. U Premijer ligi do sada je upisao ukupno 98 nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije