Isanović: Samo pobjeda dolazi u obzir

Zvijezda protiv Radničkog

Isanović: Samo pobjeda dolazi u obzir

Fudbaleri Zvijezde iz Gradačca vode veliku trku sa Metallegheom oko plasmana u BHT Premijer ligu BiH.

Tim sa Banja Ilidže kojeg vodi Nedim Jusufbegović u prošlom kolu Prve lige FBiH je doživio poraz u Visokom i tako propustio šansu za preuzme lidersku poziciju, a šansa za iskupljenje navijačima će biti utakmica protiv Radničkog. 

Svoja očekivanja za SportSport.ba je iznio prvotimac Samir Isanović. 

"Sutra nas očekuje teška utakmica jer je protivnik izuzetno kvalitetan, ali naša očekivanja se znaju i samo pobjeda dolazi u obzir. Radničkom nedostaje nekoliko fudbalera, kao i nama, međutim uvjeren sam da nas unatoč tome očekuje jedna lijepa utakmica. Mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i napravimo korak ka povratku u društvo najboljih", kazao je mladi Isanović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zvijezda na tabeli zauzima drugu poziciju sa bodom manje od Metalleghea.

 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi