Isco na štakama upao u svlačionicu i potražio ikonu Reala: "Vidi me kakav sam, nisam mogao da..."
Foto: Madrid Zone

Nekadašnji igrač Kraljeva

Isco na štakama upao u svlačionicu i potražio ikonu Reala: "Vidi me kakav sam, nisam mogao da..."

Admin Čaušević

Isco je dres Real Madrida nosio devet godina i vrlo je dobro upoznat sa stadionom Santiago Bernabeu i nije imao problema da pronađe osobu koju je tražio. Želio je da je vidi po posljednji put kako igra na kultnom fudbalskom hramu.

Dirljiva scena viđena je uoči utakmice 38. kola La Lige između Real Madrida i Betisa, glavni protagonist je bio Isco koji trenutno nastupa za Andalužane, a od 2013. do 2022. godine je nastupao za Kraljeve.

Utakmica je ujedno i oproštaj Tonija Kroosa od Bernabeuu zbog čega je Isco pod svaku cijenu želio vidjeti svog nekadašnjeg saigrača.

Ofanzivni veznjak koji se oporavlja od teške povrede fibule je došao na štakama samo kako bi vidio posljednji ples Nijemca na možda i najpoznatijem fudbalskom stadionu na svijetu.

"Toni, nisam mogao ovo propustiti... Vidi me kakav sam i došao sam da te vidim", kazao je Isco Kroosu poslije čega su se i zagrlili.

Oglasi

Fudbaler Betisa je snimljen kako razgovara sa Judeaom Bellinghamom te je poželio Nijemcu sreću u finalu Lige prvaka sljedeće sedmice.

Inače, Isco je iza sebe imao fenomenalnu sezonu međutim sredinom maja je doživio tešku povredu zbog koje će propustiti i Evropsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa druge strane za Kroosa će kontintalni turnir u Njemačkoj biti posljednje veliko takmičenje u karijeri.

Igrajući zajedno za Real njih dvojica su osvojili zajedno čak četiri Lige prvaka i bili su dio najuspješnije generacije Kraljeva u modernom fudbalu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi