Isco više ne može da šuti: Zabio hat-trick, pa udario na Zidanea

Bilo je jače od njega

Isco više ne može da šuti: Zabio hat-trick, pa udario na Zidanea

Sjajni španski fudbaler Isco Alarcon briljirao je u pobjedi Crvene furije nad Argentinom nevjerovatnim rezultatom 6:1, u kojoj je učestvovao sa tri postignuta gola.

U izjavi nakon utakmice, Isco je poručio da mu utakmice u reprezentaciji daju život i snagu, te da mu selektor Juan Lopetegui više vjeruje od Zinedinea Zidanea.

"Pošto nemam kontinuitet u Realu, ove utakmice za Španiju mi daju pravu snagu. Ovdje osjećam povjerenje trenera, dok ga u Realu možda nemam. Uvijek želim da pokažem da sam dobar fudbaler i otuda odlične utakmice kao ova večeras", poručio je Isco, koji je jednostavno morao spomenuti svog trenera iz Reala:

"Povjerenje koje imam ovdje, nemam u Realu. Selektor Lopetegui mi to izražava kroz minute na terenu. Mada, možda je problem i u meni što nisam znao kako da pridobijem Zidaneovu naklonost".

Isco je ove sezone nastupio na 40 utakmica za Real i ta cifra izgleda sjajno, ali... U La Ligi je od 28 utakmica samo 18 puta bio starter, a i tek je u nekoliko navrata na terenu provodio svih 90 minuta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Već godinama ovaj ofanzivac ima problema sa kontinuitetom u Realu i čini se kao da mu fali sitnica da postane baš bitan igrač Kraljevskog kluba. Zbog toga se često i povezivao sa odlaskom iz Madrida, ali na kraju bi nekako uvijek ostajao u klubu s kojim je osvojio sve što se dalo osvojiti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije