Fudbaleri Iskre su priča dana u bh. fudbalu!

Napravili su istinski podvig

Fudbaleri Iskre su priča dana u bh. fudbalu!

A. Čaušević

Fudbaleri Iskre iz Bugojna su prva priča fudbalske subote u BiH.

Iako bez dana treninga, danas su izašli na teren stadiona Jaklić te samim tim činom svoj klub ostavili u Drugoj ligi FBiH, grupa Zapad.

Osim toga upisali su i pobjedu što ovaj poduhvat čini još većim. Meč protiv Vlašića su riješili u svoju korist s 2:0.

Oba gola viđena su u finišu meća. Za vodstvo je zabio Eldar Omerinović u 71. minuti, da bi pitanje pobjednika riješio Ernest Ivković u 87. minuti.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Tako su hrabri prvotimci Iskre na terenu pokazali kako se bori i predstavlja dres bugojanskog velikana, za razliku od klupskog rukovodstva koje klub vodi ka ambisu.

Top Komentari

Bohemia
Prica za sebe je BH fudbal. Ovo oslikava u kakvom smo stanju, znaci kvalitet jebtakav da kad bi svaku utakmicu sabrao 11 momaka iz mahale, hladno bi igrali sa ovima koji kao treniraju. Jer se igra na njivama i samim tim nema vezebznas li igrati ili ne
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti