6

Komentari (6)

Brazuka
Iskru vodi kriminalac
denimen9
@Malmi_Suomi neće ovo dugo trajati, situacija u klubu je više nego katastrofalna. Ali vjerujem da iduce ljeto grupa nas može istjerati trenutnu upravu sa dvije do tri vaspitne pleske.
Malmi_Suomi
@denimen9 sjetio sam se tebe iz naših prepiski pa sam te zato " tagovao". Iskreno ne znam dešavanja oko Iskre samo znam da je Iskra " nekada " bila respektabilan klub , što Iskri želim od srca da se vrati " na pravi kolosijek . Onako ljudski a i sportski. Lp buraz
denimen9
@Malmi_Suomi long story short, jedan wannabe ***** vodi klub jer mu je načelnik usmeno rekao da može. Nemaju ugovor, nemaju ništa. Igrači igraju na dnevnice kao da je seoska liga. Mislim, seoska je liga, a izgleda da je i klub postao sa novom upravom. I dok ostale bugojanske šonje nijemo gledaju ja im svima ****m pramajku svakom prilikom.
Malmi_Suomi
@denimen9 vjerujem da je " long story" i pretpostavio sam da je tako kako si mi ukratko pojasnio jer izgleda kod nas je to sve negdje u 5 dkg, mislim cjelokupnom društvu ( na žalost) gdje eto u konkretno ovom slučaju ispašta Iskra i ljudi koji vole taj klub.
Jbga brate vidiš da je ovo sve otišlo do đavola i šta reći, i kako ostati normalan ?! Teško, ali moramo dalje .... život kao život te / nas tjera da " pičimo dalje" .
Športski pozdrav za mog druga - ; )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.