Iskra protiv Krajišnika želi nastaviti pobjedonosni niz
Bugojanci na svom kontu imaju 12 osvojenih bodova, a eventualnom pobjedom bi se priključili samom vrhu tabele

Bugojanci favoriti u sutrašnjem meču

Iskra protiv Krajišnika želi nastaviti pobjedonosni niz

Samir Mlaćo

Treću vezanu pobjedu tražiće sutra pred svojim navijačima nogometaši bugojanske Iskre. Plavi sa Jaklića slavili su u prošlom kolu kod Bratstva 2:1, a prethodno deklasirali Krajinu 5:0.

Sada će u okviru 9. kola Druge lige Zapad ugostiti Krajišnik iz Velike Kladuše, te eventualnom pobjedom priključiti se samom vrhu tabelu.

Šefa struke Bugojanaca Safeta Kmetaša raduje što će na raspolaganju imati sve nogometaše. Vjeruju da će njegovi momci mogu ponoviti partiju iz posljednja dva susreta, te upisati petu pobjedu ove sezone.

Kmetaš je pozvao i sve navijače da dođu u što većem broju te podrže podmlađenu momčad koja je već sada prevazišla očekivanja uoči početka sezone.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Meč na stadionu Jaklić igra se od 14:30 sati, a pravdu će dijeliti Muharem Dedić iz Bihaća, sa svojim pomoćnicima Admirom Malkoćem iz Novog Travnika i Zlatkom Budimlićem iz Bihaća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi