Iskra startala sa pripremama 14 dana uoči početka prvenstva

Klub sa Jaklića dotakao dno

Iskra startala sa pripremama 14 dana uoči početka prvenstva

S. Mlaćo

Danas su sa pripremama za novu sezonu Druge lige Zapad startali i nogometaši bugojanske Iskre. Bugojanci su nakon ispadanja iz Prve lige FBiH u veoma teškoj situaciji, a potvrđuje je to i današnja prozivka. 

Prvenstvo u Drugoj ligi Zapad starta 25.08., dakle za dvije sedmice, koliko će nogometaši Iskre imati vremena da se pripreme i uigraju.

Novi šef struke je Safet Kmetaš, nekadašnji kapiten kluba, te ljubimac navijača koji je ranije vodio omladinske selekcije kluba sa Jaklića, a njegov prvi pomoćnik će biti Asmer Mašić, također ljubimac navijača Iskre iz nešto boljih vremena ovog kluba.

Prozivci se odazvalo 20 nogometaša, većinom juniora, dok su od igrača iz prošle sezone bili H.Seferović, A.Konjarić, E. Palalić, Alić i Zukanović, a nova lica su golman Adnan Tajar i Alen Jusufbašić.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Očekuje se da će dres Iskre nositi i Haris Pihura, a nogometašima i stručnom štabu danas se obratio samoprozvani predsjednik Nedžad Šečić. Nije poznato šta je Šečić poručio nogometašima koji će imati 14 dana da se pripreme i uigraju. Svaka riječ sigurno je bila suvišna...

Top Komentari

Ismirko
Šečić kako te nije stid??
10 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti