Iskra još uvijek nije startala, najavljene velike promjene

Ko će sjesti na klupu tima sa Jaklića?

Iskra još uvijek nije startala, najavljene velike promjene

S. Mlaćo

Nova sezona u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad počinje 25/26. 08., a nogometaši bugojanske Iskre još uvijek nisu startali sa pripremama. 

Nije poznato ni ko će predvoditi Bugojance sa klupe u novoj sezoni s obzirom da je sada već bivši tener Adis Obad po ispadanju iz Prve lige FBiH napustio klub i grad. Njegovim stopama krenuo je veliki broj igrača, pa ostaje veliko pitanje kako će izgledati tim sa Jaklića u trećem rangu bh. nogometa.

Načelnik Hasan Ajkunić za SportSport.ba je potvrdio da na čelu kluba neće ostati dosadašnji predsjednik Nedžad Šečić, te da je vrijeme za korjenite promjene na Jakliću.

Šansu će dobiti mladi igrači, dok još uvijek postoje dileme oko novog trenera. Ajkunić ima jednu želju, a da li će i ispuniti biće poznato već u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Kartu u jednom smjeru, onu izlaznu, dobiće i dugogodišnji zaposlenici kluba koji je na zaista niskim granama. Tribine Jaklića su iz sezone u sezonu sve praznije i praznije, a ukoliko se u narednim danima ne ostvare najave Ajkunića, Iskra bi vrlo lako mogla doživjeti ono najgore - gašenje.

Top Komentari

Gari Garinča
Bugojanska čaršija vrlo dobro zna ko su " grobari Iskre ", osim osoba koje je autor ovog teksta naprijed naveo. Preko Iskre su sebe promovisali i ostvarivali svoje privatne ciljeve, pa sad misle da su neke face. Na gašenju " posljednjeg bugojanskog brenda " NK Iskra, se sistematski radi već skoro deset godina.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi