Iskrena izjava Brendana Rodgersa o Balotelliju

Priznao da se nikada nisu razumjeli

Iskrena izjava Brendana Rodgersa o Balotelliju

Italijanski napadač Mario Balotelli proveo je jednu sezonu u ekipi Liverpoola.

Baš te sezone 2014/15 trener kluba sa Anfielda bio je Brendan Rodgers koji nikako nije uspjevao izvući ono najbolje iz ovog fudbalera.

Balotelli je poslije te sezone otišao na posudbu u Milan, a Rodgers je priznao da nikada nije uspio ostvariti pravi kontakt sa Balotellijem.

"Jednostavno nisam uspio da ostvarim pravi kontakt sa Balotellijem. On je došao veoma kasno tokom tog prelaznog roka. Bilo je to kockanje sa njegovim transferom", rekao je Rodgers i nastavio: 

"On je na terenu davao sve od sebe. Ipak, to nije bilo onako kako smo svi očekivali da će biti. Kada sam razgovarao s njim u uredu, vidio sam da se radi o dobrom momku. Da je mogao iskoristiti svoj puni potencijal, onda bi bio jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Nadam se da je sada u klubu u kojem će se konačno vratiti na stare staze i da će stvari krenuti nabolje za njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi