Iskusni Pepe Reina odlučio otkriti tajnu: "Imao sam simptome koronavirusa"

Ostao u izolaciji i poštovao pravila

Iskusni Pepe Reina odlučio otkriti tajnu: "Imao sam simptome koronavirusa"

Endin Čaušević

Iskusni španski golman Pepe Reina priznao je da je imao simptome koronavirusa, ali da se sada osjeća dosta bolje.

Reina je ove zime napustio Milan i odlučio je preći u Aston Villu na posudbu do kraja ove sezone. Odigrao je šest mečeva za engleski tim prije prekida prvenstva zbog pandemije koronavirusa.

Iskusni golman priznao je za španske medije da je imao simptome koronavirusa, te da je sada mnogo bolje nakon što je poštovao pravila kućne izolacije i nije doveo svoju porodicu u opasnost.

"Imao sam simptome koronavirusa. Suhi kašalj, groznica i teško disanje prošle sedmice, ali već se osjećam bolje. Pratim vijesti širom Evrope. Najbitnije je da se prate pravila i savjeti ljekara i tako će sve ovo bre da prođe. Morate ozbiljno shvatiti izolaciju jer tako sigurno pomažete u ovoj borbi", rekao je Reina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španski golman je desetak dana bio u izolaciji i na taj način je odlučio zaštiti svoju porodicu koja ga je mogla vidjeti samo ukoliko su bili dobro zaštićeni.

Top Komentari

AzorAhoi
Reina stari srbin pa govori bre,njegovi vuku korijene iz opova....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi