8

Komentari (8)

user1675926959
Bilbija je sinoć bio najbolji naš igrač.Dvije asistencije za dva gola.To je razlog da se guraju igrači iz PL jer su bolji od ovih Demirovića,Halumića,Gazibegovića,....Dajte umjesto njih Ziljkuća,Čitluku,Ćužea,Nekića,Anđušuća,Hrkača. Pa će te vidjeti.
user1675926959 - kako vidim da se ovdje pojavljujes sa svojim komentarom da za..je..bavas nas ovdje, kad su tako dobri igraci iz nase BH premijer lige, slobodno ih posalji neka igraju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.
user1675926959 - Hajde jedi vnago sa ovim tvojim komentarom.
B.C.
Na islandu ponovo mijenjamo selektora, gubimo utakmicu, jer sa onakvom igrom protiv Lihtenstajna, mi se nemamo cemu nadati protiv Islanda, Island je pobjedio Lihtenstajn sa 7:0, a mi jedva 2:1, sa autogolom. Ponovo cemo mijenjai selektora, bit ce to selektor sa najkracim provedenim vrijemenom u reprezentaciji BiH, a sad adio Meho kodro na Islandu.
kurcina2
Ovaj Island ce razbit BiH
Bajernovac
Cuj trening .ako ce igrati ko sinoc kakva fajda .vjeciti luzeri ..nas nivo cak i Luxsenburg igra bolje sramota
ALLSTAR
Hoće sigurno će pomoći Bilbija
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.