Ismet Ibrahimkadić ide na "hlađenje" zbog suđenja na meču Veleža i Jedinstva

Utvrđeni propusti

Ismet Ibrahimkadić ide na "hlađenje" zbog suđenja na meču Veleža i Jedinstva

S. Mlaćo

Komisija za suđenje Nogometnog saveza Federacije Bosne i Hercegovine danas je između ostalog analizirala susret prošlog kola Prve lige FBiH u kojem su snage odmjerili Velež i Jedinstvo.  

Rođeni su slavili 2:0, a nakon meča iz redova gostiju bili su razočarani dijeljenjem pravde Ismeta Ibrahimkadića iz Tešnja.

Iz Jedinstva su posebno razočarani situacijom prije prvog pogotka Veleža kada su nakon duela u šesnaestercu Veleža trazili najstrožiju kaznu.

Ibrahimkadić se nije oglasio tada, ali kasnije se na internetu pojavio snimak još jedne sporne situacije pred golom Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Saznajemo da je sudija iz Tešnja dobio negativnu ocjenu od kontrolora suđenja, tačnije 7.4, te su utvrđeni njegovi veći propusti na meču u Mostaru.

Zbog toga će morati na "hlađenje", odnosno odraditi kaznu od minimalno šest utakmica nedelegiranja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
tako je i Velez ide uskoro na hladenje
9 10
Grohot
ovdje na ovom portalu ima nekoliko nastimani likova koji se javljaju po namjeri da truju vodu, smecarska posla a Velez zivi vjecno klosari
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi