"Kasno su nam poslali dopis..."

Odgovor iz FK Olimpik na zahtjev Veleža o povećanju broja ulaznica

"Kasno su nam poslali dopis..."

E. Škorić

Damir Dizdar, predsjednik FK Olimpik, dao je svoj komentar nakon što je FK Velež poslao dopis o povećanju broja ulaznica za gostujuće navijače.

Olimpik je dao 150 ulaznica gostujućim navijačima, no iz Mostara su poslali dopis i na adresu Olimpika i na adresu Nogometnog saveza BiH i zahtijevaju da se taj broj poveća na 600 ulaznica.

"Gostima će pripasti 150 karata, dakle pet posto koliko nalažu i propisi. Ostale karte se neće naći u slobodnoj prodaji. Na prijedlog policije, odnosno kako bi se izbjegli mogući incidenti u našem gradu, biće smanjen i kapacitet stadiona, ali opet će gosti dobiti pet posto na puni kapacitet", istakli su iz FK Olimpik.

Nakon današnjeg dopisa Veleža, kontaktirali smo predsjednika Olimpika Damira Dizdara, a on je rekao sljedeće:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Kasno su nam poslali dopis. Sutra ćemo se oglasiti, ali prvo moramo da vidimo da li je to moguće, trebamo provjeriti i sa policijom. Ništa nećemo prejudicirati, večeras ćemo održati sastanak, a sutra ćemo se oglasiti saopštenjem", kazao nam je Dizdar.

Utakmica Olimpik - Velež igra se u nedjelju i mogla bi da bude odlučujuća kada je borba za plasman u Premijer ligu u pitanju.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
da ih dodje 30 opet ih ima više nego navijača olimpika
7 2
ArminA
Ne mogu da vjerujem kako smo zaostali.Policija se vise pita o sportu nego bilo ko. Policija je tu da sprijeci incident tako sto ce poduzeti mjere sve po propisu a ne da uskracujete navijacima dolazak nebitno koje ekipe. Policiji je lakse zabraniti dolazak navijaca nego da radi svoj posao ,ko ce raditi treba kafe ispijati...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi