63

Komentari (63)

Nije.bitno
Zasto se ceka zadnji dio sezone kada se lomi. Zasto se ovi sastanci neiniciraju na ljetnoj pauzi ? I ni jedan klub kada se silji za njega ne rasi fer play i kaze na press nismo zasluzeno pobjedili ili izvukli remi? Zato mi nasa liga nije ni sporedna stvar a ne najvaznija
Fuca
E to je ono naše nesloga zato nas svak i j.. u mozak kako hoće.Trrba dovesti ljude od struke i iskrene koji će urediti fudbalski savez. Ovo šta rade je katastrofa. Podrška za promjenu i bolji fudbal.
Fejker
Mi danas vi juce onaj prosle sezone ….znaci zacarani krug ne treba da prestane ??? To sto nam je liga najvise radi sudjenja katastrofa svima imponuje ..? Neko nekad treba i mora pokrenuti stvari za bolje sutra svih nas, zasto ne sad …? Ili da se i dalje vrtimo u zacaranom krugu idiotizma …?
user1696279735
najveci smecari u drzavi, dok je u njihovu korist sute i ismijavaju, nek ispadnu ko im **** mater
@user1696279735 smetljar te napravio takvog nakaradnog narkomančino. A mamu ti yebemo mi kolektivno
MrziteljKomunjara
Pa valjao vam je Vico kad vam je dodjelio Korona titulu, pa opet vam je valjao naredne sezone kada ste kao najjaci tim u ligi derali sve redom dok vam Vico nije rekao ove sezone je Borac sampion i cijela BiH je znala za to, pa ste ispustili nekih 15/20 bodova prednosti slucajno i sutili dok je Borac krao protiv svih. Potpuno podrzavam taj sastanak samo da se vidi ko ce doci, ali dok su druge godinama krali pa i vas protiv Borca sutili ste do ove sezone.. Neka vam je sretno i bericetno i da odete u Evropu aBd. Iskreno se nadam.
Dobro vas je federalci i pijačari. Vama čovjek malo pusti, a vi povučete zraka malo je reći. Kome ste vi bitni jadan bio?Držite se Kevelja lopovčine i ližite dupe škutoriji
Alenizmostara
Ko hebe mirvica i njegov real Madrid
Chwilla
Smijali ste se kad je Zrinjski ukrao titulu Zelji i sad bi vi nesto ispravljali. Sada bi da drugi stanu s vama u rame e stace *****!
user1703271355
Pa ako se ne odazovu znaci da i je dobro pa jel, onda se bilo nema pravo buniti vise
juve10
Onda si rahat i slijedećih nekoliko godina gledaj Banja Luku kako igra lš i šuti i gledaj kako te kradu na domaćem i traži sastanak a nećeš ga dobiti jer si šutio kad su ga drugi sazivali. prvi i jedini koji je progovorio je Mirvić, njemu svaka čast dok bošnjački klubovi i njihovi navijači ga na sve načine blate
juve10
Onda si rahat i slijedećih nekoliko godina gledaj Banja Luku kako igra lš i šuti i gledaj kako te kradu na domaćem i traži sastanak a nećeš ga dobiti jer si šutio kad su ga drugi sazivali. prvi i jedini koji je progovorio je Mirvić, njemu svaka čast dok bošnjački klubovi i njihovi navijači ga na sve načine blate
Ecosport
Bojkot mirvaha, nek se yebe s Aylah. Mrš svinjo texaška bahata.
pjanke.sa
Evo ti banana zeljovac
@pjanke.sa nije on željovac, on mrzi sve što je iz Sarajeva. On je nevesinjski džukac
pjanke.sa
Ma bitni su ko lanjski snijeg. Ne moraju nikako. Ja bih volio da se ne odazovu. Da onda jos vise pritisnemo.
@pjanke.sa naravno, i ne očekujem da se odazovu. Sve su to Vicine kujice i dužnici.
Ecosport
Do juče ste vi bili Vicine kujice. Crknite klošari! Neka vas svi odyebu, nebitni ste. Može se krmak texaški boriti samo sa kriminalcima gorilama koji sjede sa njim u loži i prijete sudijama na terenu.
Ne zaboravi, kćer.
Ecosport
Pa ja, yebem ti kćer(i)
@Ecosport ne, nego će ti sve Sarajlije yebati kćer, sestru,majku, i sve što imaš žensko u poganoj familiji.Tačno se vidi da si magarac nevesinjski.
Hanibal
Problem je sto vecini klubova odgovara neposteno sudenje pa se vjerovatno nece ni odazvati. Pored Borca I Svinjskog, Velez i Zeljeznicar su najvise profitirali na nepostenom sudenju. Treba samo zabraniti dolazak na Kosevo sudijama kriminalcima kao sto je Musa, Gigovic i Bilbija i jos neki.
pjanke.sa
Tako je. Treba skinuti gov na iz Saveza. To je najveci prioritet.
user1694422839
Svaka cast Mirvicu.Ne mora nam niko doci,bori se sam bori se za klub.To su te pic.ke sto se boje Vice i saveza da ih ne istjera u drugu ligu.
pjanke.sa
Ham0
Ko ce ti se odazvati kada su svi osim Sarajeva i MOZDA Veleza cetnicki klubovi tojest sluge.
Baco
Podrška Mirvicu
user1660808179
AFERA PUNAC? JESTE LI PLATILI? ŠTA SE PRAVITE MUTAVI? VI KAO FINI I POŠTENI MORE MARŠ...KAKVU STE BRUKU NAPRAVILI A SAMO DA BI SVOJE GUZOVE SPASILI..SUDIJA NIJE DIREKTNO UTICAO NA REZULTAT...PRESTANITE KMEČATI ŠTA VAM JE?
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jeste.Sudija je direktno uticao na rezultat ali na stetu Borca. Svirao je penal protiv njih a kojem je predhodio cist ofsajd.
hzsg
Predsjednice...! Cilj svega ovoga što NSBIH SA SVOJIM POLTRONIMA I IZDAJICAMA radi prema F.K. SARAJEVA je jednostavno da se ti otjeraš iz BH fudbala i iz F.k.SARAJEVA, da se otjera bilo koji potencijalni ulagač, investitor, strateški partner i sl. NADAM TE DA TI JE KRISTALNO JASNO. i zbog toga TE U SVOJE LIČNO IME I IME NAJBROJNIJE NAVIJAČKE ARMIJE U NAŠOJ ZEMLJI, MOLIM DA OSTANEŠ, DA NE POSUSTAJEŠ, DA BUDEŠ JOŠ SNAŽNIJI, JOŠ ODLUČNIJI, JER NAŠE SARAJEVO JE TO ZASLUŽILO, a SVE I INAT DUŠMANIMA....!!!
Starigrad01
Naprijed Mirviću,Naprijed Bordo Momci.Istina će pobjediti.Sad više nema nazad.Krepali svi dušmani Bosne i Hercegovine.
pjanke.sa
Bravo momci, stajemo svi uz Ismira!!!!
papagaj
Ovo radi samo zbog sebe i svojih para
Bit ce gusto bit ce 0:2
Smijesan lik. Sad bi trebali i ostali klubovi pomoci u pravdanju Tanu zbog uzaludno potrosenih para. Jos te malo gledamo Mirvicu na toj poziciji i prenesi Tanu da ti spremi zamjenu jer ce te Vico odrat od q.ca.?
Mislim da federalci nisu pozvani na sastanak. Šta se onda ti buniš?
Ecosport
Dragone, i vi ćete uskoro biti federalci sa željom
@Ecosport ma šta kažeš guzna muho uzp-ovaca? Izašao si im iz guzice? Znaš koliko je bitno mišljenje tebe ,nevesinjskog tovara, ni grama. Dokazani najpapak na portalu @Ecosport
Ecosport
Sprchim ti ono malo majke majmune pitarski, i ono malo seke ti se nayebem. Bićete federalci, gori od kona.
@Ecosport napravit će tebi zmaj sina i brata. Yebem ti kompletan ženski rod koji si imao i koji ćeš imati, kćer posebno .Yebo te otac pogani šugavi nevesinjsko govedo.
pjanke.sa
@BHDragon ne spustaj se na nivo federalaca.
@pjanke.sa u pravu si. To je jedan mali federalni tukac.
Drakula
Da vidimo pi cke koje se nece odazvat. Hrvati ce se usutit i gledat razvoj situacije pa ce se prilagodit kako im vise odgovara. Tako je i u ratu bilo kad su vidili da ginu okrenuli se sa srbima
user1660808179
Ko tebe šta pita Travnička SELJAČINO NASEREMO TI SE U USTA PAPANSKA
Ecosport
Grofe, i vi ste izdali Velež prije par sezona, ko garantuje da se opet nećete povući? Ismir misli da će se svi udružiti zbig njegove gujice, a to što su drugi klubovi oštećivani, kao i Tuzla prošle sezone upravo protiv FKS na Koševu, kada je sviran ofsajd, a igrač Sarajeva vraćao loptu golmanu, to Mirvić zaboravio, tada se nije bunio jer je krađa sudije išla u korist FKS.
user1696279735
ni Velez se ne treba odazvat jbg kukovi ne lazu
Antaaaaa
PoliziaMerda1981
Lažu li kukovi Mirviću? Nadam se da ti se neće niko iz Veleža odazvati. Ismijavali ste onu krađu na koševu i sada kada ste sami pokradeni onda bi sve uvlačili u vaše loše odnose sa savezom. Čist penal i crveni mi bi imali 39 bodova i utakmicu manje, a vi 34
dragons
Ko vi neki bitan faktor nadam se da ćete ostati bez evrope crveni kmeri
PoliziaMerda1981
Nadam se zeleni da će ti Bakir narednih 60 godina davati platu 600 maraka
velez mo
Tako je brate,cist penal i tri boda,nama su se smijali a sad hoce pravdu.
user1599563157
Ko dode na sastanak dabogda poginuo nek bordo kerovii sami laju **** im pas mater
zeljooo
100% tad sute kad je njima po volji. Moj Vico PODERI OVO
user1696279735
nadam se da ce sarajevo -12 dovit kaznu i ispast iz lige, najmrzi klub i najgori navijaci u drzavi. Lazna bratstva glumite dok dobijate, je*em te sarajvo!!!
Starigrad01
Šuti pogani štakore
user1696279735
Vojkotovat smecara mirvica
Malac
Bem tii uciteljicu
user1596884028
Koga ti da bojkotujes jado, ti nesmijes ni u wc otići da nekoga nepitas ... ako ti se bojkotuje fataj se noge ...
user1676648256
Tek sad Sarajvo tone
user1676648256
Kad im se vico natovari sa braćom Bošnjacima iz saveza
user1696279735
Kukovi ne lazu :)
user1696279735
Kukovi ne lazu :)
user1696279735
Kukovi ne lazu :)
user1696279735
Kukovi ne lazu :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.