34

Komentari (34)

rabodimis
Nek si ti nama natovario jos jednu ku*avu na mjesto direktora, nismo se dovoljno patili sa sabrinom.. ova je sda-drolja, u svoje vrijeme i planine privatizovala za vlastite potrebe, veliki potencijal !! Hvala tebi na pokusaju al pametnije ti je da ides dok jos nije kasno.. Mozda povuces sa sobom hebibovica, krstu, dala, dupovca, itd.. Ko zohari, prezivjeli bi nuklearnu katastrofu.. Jos sa ajlom na celu, znaci slijedi nam 100% pola godine zestokog ka*anja u mozak, najmanje.. NE GRADITE NISTA, samo uhljebljujete razne ku*tone koji dva dodavanja nisu u stanju sastavit.. Trener ko da je sa Marsa pao pa jadan ne zna gdje se nalazi i sta radi.. Idi dok si mlad, to ti je najpametnije..
SarajevoFC
Pa pocni kaznjavati Ismire. Na stranu navijaci, to je tema za sebe. Ali ono sto su nam priredili igraci, i to u derbiju, preko toga ne smijes preci. Odbij im od plate, suspenduj, uradi nesto. Najplaceniji igraci lige, ufurani manekeni misle da samo treba izaci na teren i vec tri boda upisana. A i ako se izgubi zaboli ih *****, plata uredno lijeze. Prozovi javno, kazni, dosta vise supljih iza zatvorenih vrata.
pjanke.sa
Ja se slazem da neka mjera treba da se uvede. Ali isto tako treba da se uvedu i nagrade kada se svi bore i pobjedimo. Bez toga nema europskog Sarajeva!
SarajevoFC
Slazem se drug, ali zar treba dodatna motivacija za derbi? Sve fol djeca Sarajeva. Cime su skretnicari nagradjeni? Ako nisu najplaceniji onda su medju najplacenijim u ligi sigurno. Kad izbore Evropu onda neka ih nagradjuje. Valjda u klubu postoji neki sistem vrjednovanja.
user1571956549
Bgm sam ocekivao vise od pitara... Drago mi je da su izgubili a moj Zeljo pobjedio... Fakat mi navijaci ali pravi navijaci nikad necemo praviti pizdarije na stadionima I od nasilnih se ogradjujem ma za koji klub da navijaju. A ovaj Mirvic je cini mi se ok lik I podrzite njegove napore jer bez jakih Sarajevskih klubova liga je bezveze.... Polako dok se igraci uigraju par tekmi bice to bolje.... Lijep pozdrav za sve normalne....
E.Car
@SonPen1946 @pjanke.sa @Hoolssssssss gdje ste sada, što se ne ugasimo!?!?!? Što nas ne prozivate zbog priprema u Konjicu?!?!? Ima vas i korektnih ali i odvratnih ko zadnji ljigavci!!!
Zurbriggen
Edo Care dobojlije te vole i hvale
E.Car
@Zurbriggen voli mene cijela BiH ko god me poznaje, pa čak i oni koji su fasovali poslije su ruke pružili!!! Pozdrav za tebe
Zurbriggen
Živio ti meni ahbabu stari i pozdravi mi Gračanicu
E.Car
Sloga Doboj, Bratstvo Gračanica, Hrid.... dopuni rečenicu?
Husrefbeg22
Potpuno ispravno razmisljanje. Najveci dusmani FK Sarajevo vec godinama su Horde zla. Samo prave nepotrjebne finansijsk troskove klubu. Sam Mirvic trebao bi se ograditi od takvih navijaca i pozvati FS BiH da im se zabrani prisustovanje na gostujucim utakmicama. Naravno na gostujuce ostali normalni navijaci Sarajeva mogu ici. Na kosevu numerisati stolice i svakom od njih dati broj stolice na kojoj mora sjediti i za koju je odgovoran. S kamerom snimati ih tokom utakmice i one koji bacaju petarde zauvijek zabraniti ulaz na Kosevo. Sreca pa nisu mogli ici u trebinje. Da su mogli sigurno bi izgubili i jos novcanih kazni dobili. Sto se tice igre na Grbavici: katastrofa. Niko ne moze da potrci ni deset metara. Kakva Turska trebalo ih je otjerati na Bjelasnicu pa da trzu uz skijasku stazu do vrha, dva puta dnevno. Kondicioni treneri Sarajeva godinama najslabiji u BiH. I na kraju: Mirza Varesanovic je trebao biti trener Sarajeva.
Baboisback
Svaka cast Ismire. Podrska za tebe. Samo nastavi tako lave, a ovi manekeni od igraca ce se prpoznati.
bazaorao
Moj Ismire ne znaju kirijaši šta znači imati svoju imovinu. U njih su uvijek drugi ulagali. Nikad oni ništa nisu svojim trudom napravili osim nereda.
Mingiling
Vidi se koliko vole klub ali tastaturom za mjesec Manijaci kupise oko 12hiljada članskih a mi 6 hiljada" Zavrsen citat jednog napacenog navijaca đajantsa...looool al 100 % je u pravu čojk' nemoj vikat.....xaxaxxaxaxaxaxaxxaaaa
user1603303812
Bježi Mirvicu dok nisi propao kao žeton sa ovakvim igračima i još gorim navijačima doduše djelom navijača nigdje ti neceš dospjeti.Da su čime isprovocirani pa hajde,belaj juče belaj u Ljubuškom isti dan u Mostaru dokle više nebrukajte klub gamad nevaspitana.
Mingiling
Mirvic Ismir napusta nanajevo...provjerena info....dakle uzima nas granof i sićemo svecana odijela....xaxaxaxaxxa
user1627322078
Sta ba vi gradite? Hahahhaahhahahaahah
MUFCDOGROBA
E vako jarane, respect za ovo i sto pokazujes da ti je stalo, jer nasim manekenima ocigledno nije izostavit cu Hebibovica i Suljica. Ono jucer sto su momci na terenu pokazali takticki je bilo korektno, ali derbi se ne igra tako, vezni red nam je bio dorucak rucak i vecera za Zelju. Da li treba platne liste iznijet svakog igraca pojedinacno iz te prve postave? Bagaric igrac koji je doveden samo zbog Sablica je ameba kluba, Catakovic kao da ne moze poluvrijeme izgurat. Borba nula bodova i drago mi je sto smo izgubili derbi, jos jedan ako izgubimo gotovo sve ih prodaji ili raskidaj ugovore i omladinci nek igraju bit ce nama navijacima draze gubit sve i jednu utakmicu zbog neiskustva nego gledati ove ustipke kako trce. Selam gospodine Mirvicu!
GuiliDamou
@MUFCDOGROBA pa igrali su omladinci proslu sezonu, provjeri, opet smo bili nezadovoljni. Koga ce rastjerat i raskinut ugovore!? Sta mislis ti kako to ide, tek tako potpisi nekoga na dvije godine pa raskini ugovor, e jesi pametan auh…
E.Car
Vaši omladinci su zadnji na tabeli, toliko i o toj famoznoj akademiji. Pare su potrebne za rad ali ne mogu same, moraš i zapeti.
user1644068495
Puna podrška !
epson
Ko bolan da ti igra srcem jedan igrac iz škole Sarajeva, ostali igraju zbog para boli ih kita za sarajevom
GuiliDamou
@epson kako žoharu jedan igrač? Žoharu jedan pojma nemaš, sram da te bude. Mujakić, Dupovac, Suljić, Đokanović… jos ih ima, nemoj da nabrajam žoharu jedan…
HUNTER
@GuiliDamou brate moj, zašto ulaziš u raspravu sa ruralnim papčićem kojem je Grad Sarajevo sve od ponedjeljka do petka, pa opet nazad u neku pripizdinu preko vikenda. Pravi i normalni navijači Želje se ograđuju od ovakve stoke, baš kao što se i ja lično ograđujem od naše klošarije.
GuiliDamou
Ma kad sam idiot evo, priznajem… cuj ti molim te, 10 od 11 igraca iz akademije protiv slobode i krmak ovako pise, Boze sacuvaj.
HUNTER
@GuiliDamou osaburi i zaobiđi ****o. Pravim navijačima Želje čestitam na pobjedi, a ovim ruralnim kerovima što laju, ne poklanjam pažnju.
epson
HAHAHA grohotom se smijem, nastavlja se politika Sabrine kad izgube, cudo nije reko kupit cu vam autobus ako budete fini hahahaha
Edward NewGate
Hajde ne kenj.j
NorthSide
I navijači i igrači ovu poruku moraju da čuju i shvate ozbiljno!!!!
nedo1946
Svaka čast Ismire, mi smo daleko bolji klub od HSK ZELJESCARA, ali ono jučer nam nije trebalo, jednostavno ne smijemo onakve greške ponavljati.
HUNTER
@sirkrajvosa miran budi seljačiću,ne laj keru i ne miješaj se u gradsku raju. Šta ti furdo znaš šta ko ima i šta je čije? Čast i respekt pravim navijačima Želje, a vas ruralnu gamad treba vratiti u opanke, siso.
nedo1946
@sirkrajvosa jučer ste nas dobili isključivo jer je to bila naša loša igra, a što se tice navijača pa veći ste vi narkomani, dole šugavica puna narkomančina i ološa.
SonPen1946
Puna podrksa GOSPODINU MIRVICU !
Nek_komsiji_crkne_krava
Opet ti ali ovaj put nisi podrugljiv. Bilo bi posteno da si komentarisao malo utakmicu posto se svaki put nasladjujes tudjem neuspjehu. Izgleda terapija djeluje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.