Isplatilo se čekanje: Igrači su napokon stigli na Trg, Zagreb je planuo!

Spektakl u Hrvatskoj

Isplatilo se čekanje: Igrači su napokon stigli na Trg, Zagreb je planuo!

Reprezentativci Hrvatske su prije nekoliko trenutaka konačno stigli na Trg bana Jelačića u Zagrebu, gdje ih čeka ogroman broj navijača koji slave drugo mjesto iz Rusije.

Teško je procijeniti koliko je tačno ljudi na Trgu trenutno, ali svi su se dobro načekali pošto hrvatski reprezentativci na svoje glavno odredište stižu sa velikim zakašnjenjem.

U trenutku kada se autobus sa reprezentativcima Hrvatske pojavio na Trgu, upaljen je veliki broj baklji, Zagreb je doslovno planuo a snimci iz zraka ostavljaju bez daha.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Prenos sa Trga bana Jelačića možete pratiti i uživo.

Top Komentari

BRAĆO MILA IZ ČAVOGLAVA
NEKA PATI KOME SMETA, HRVATSKA JE VICEPRVAK SVIJETA !!! VIŠE OD POLA MILIJUNA HRVATA NA ULICAMA ZAGREBA !!! VOLIM TE HRVATSKA !!!
14 7
gerilac
jel stigo thompson?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti